Σοκ! 18χρονη πουλάει την παρθενιά της για 1.600 ευρώ!

Σοκ! 18χρονη πουλάει την παρθενιά της για 1.600 ευρώ!

Η ίδια αναφέρει πως το κάνει για καλό σκοπό! 

Σοκ προκαλεί η είδηση μιας 18χρονης η οποία έβαλε αγγελία για να πουλήσει την παρθενιάς της.

Η 18χρονη Ουκρανή δήλωσε σε τοπική εφημερίδα της πόλης Μελιτοπόλ, στη νοτιοανατολική Ουκρανία ότι «αργά ή γρήγορα αυτό θα συμβεί. Οπότε είναι καλύτερο να το κάνω έτσι παρά μεθυσμένη σε ένα πάρτι».

Η Γιούλα έχει βάλει αγγελία με τίτλο «Παρθενιά προς πώληση», την οποία κοστολογεί 50.000 χρίβνια (1.600 ευρώ). Συγκεκριμένα η αγγελία αναφέρει: «Αξιαγάπητο κορίτσι, ηλικίας 18 ετών, φοιτήτρια, θα δώσει την παρθενιά της σε έναν σοβαρό άνδρα ο οποίος θα βοηθήσει με 50.000 χρίβνια (1.600 ευρώ). Η συνάντηση θα γίνει στην Μελιτοπόλ σε σημείο που θα διαλέξω εγώ».

Σύμφωνα με την ίδια, το ποσό που ζητά είναι για καλό σκοπό, χωρίς να αναφέρει περισσότερες. Μάλιστα δηλώνει πως είναι διατεθειμένη να πάει σε νοσοκομείο που θα επιλέξει ο ίδιος ο «σπόνσοράς» της, για να υποβληθεί σε εξετάσεις και να δείξει ότι είναι παρθένα.

Σύμφωνα με το σχέδιό της ένας φίλος της θα παραλάβει τα χρήματα από τον «σπόνσορα» και αν μια ώρα μετά η Γιούλια δεν τον έχει ειδοποιήσει ότι είναι καλά τότε αυτός θα καλέσει την αστυνομία.

Οι πρώτες απαντήσείς πάντως που πήρε η 18χρονη δεν ήταν σοβαρές, όπως δήλωσε η ίδια.