Η... Σαμάνθα, η πρώτη κούκλα του σεξ που μιλάει, έκανε την παρθενική τηλεοπτική της εμφάνιση (video)

Η... Σαμάνθα, η πρώτη κούκλα του σεξ που μιλάει, έκανε την παρθενική τηλεοπτική της εμφάνιση (video)

Την πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση σε ζωντανή εκπομπή έκανε η Σαμάνθα, το πρώτο ρομπότ - κούκλα του σεξ, η οποία είναι σε θέση να... μιλάει.

Η Σαμάνθα έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στο ΙΤV και το Daytime Show, «This Morning», με τον δημιουργό της να αποκαλύπτει πως με το ρομπότ και τη σύζυγό του, η οποία ήταν και εκείνη στο στούνιο, έκαναν... τρίο.

«Τα ρομπότ του σεξ δεν ήρθαν για να αντικαταστήσουν τον άνθρωπο, αλλά για να βοηθήσουν την περαιτέρω βελτίωση των σεξουαλικών σχέσεων. Η Σαμάνθα έχει ειδικό δέρμα, διαφορετικά χαρακτηριστικά και απόλυτα ρεαλιστικά για να δείχνει πολύ ρεαλιστική. Πιστεύω ότι ο κόσμος αλλάζει» τόνισε ο Αραν Σκουίρς, δημιουργός της Σαμάνθα, η οποία... ανταποκρίνεται όταν της λες «σ' αγαπώ». Ο Αραν σόκαρε τους παρουσιαστές της εκπομπής, όταν αποκάλυψε ότι στην οικογένειά του, γνωρίζουν την ύπαρξη της κούκλας και τα δύο παιδιά του, ηλικίας 5 και 3 ετών. «Τα παιδιά την αναζητούν ως κούκλα. Είναι σαν ένα μέλος της οικογένειάς μας και περνάμε καλά μαζί της. Δεν έχω καμία ανησυχία για οτιδήποτε άλλο» συμπλήρωσε η σύζυγος του Αραν, η οποία επίσης βρέθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή...