Σοκ: Αυτή η 26χρονη δημοπρατεί την παρθενιά της για να… (photos)

Σοκ: Αυτή η 26χρονη δημοπρατεί την παρθενιά της για να… (photos)

Και οι γονείς της συμφωνούν!

Η 26χρονη που βλέπετε στη φωτογραφία έβαλε... αγγελία σε μια γερμανική ιστοσελίδα με συνοδούς με την οποία δημοπρατεί την παρθενιά της, έχοντας την ελπίδα ότι θα καταφέρει να συγκεντρώσει ένα σεβαστό ποσό.

Η Τζασμίν που ζει στο Λονδίνο, θέλει να μαζέψει χρήματα για να ανοίξει τη δική της επιχείρηση και το μεγαλύτερο «χτύπημα» έως τώρα είναι 90.000 λίρες, με την 26χρονη να ελπίζει ότι η τελική τιμή θα είναι υψηλότερη.

Η ίδια δήλωσε σε βρετανικά ΜΜΕ, πως με την απόφασή της συμφωνούν και οι γονείς της και προτιμά να χάσει την αγνότητα της έτσι παρά να περιμένει τον κατάλληλο άνδρα.

«Θα ήθελα να περιμένω για τον ιδανικό αλλά δεν μπορώ άλλο. Οπότε διάλεξα έναν άλλο τρόπο που θα με κάνει χαρούμενη. Είμαι σίγουρη για την επιλογή μου» δήλωσε η 26χρονη.

Ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας, ο 27χρονος Γερμανός Γιαν Ζιακομπέλσκι, υποστηρίζει πως διαθέτει πιστοποιητικά που αποδεικνύουν την αγνότητα της Τζασμίν.

Στην περιγραφή που κάνει για τον εαυτό της η Τζασμίν λέει ότι είναι 1,76μ., ζυγίζει 52 κιλά, τα στήθη της είναι φυσικά, αγαπά τα ταξίδια και τις ταινίες, λατρεύει τα τριαντάφυλλα και το αγαπημένο άρωμά της είναι το Γκούτσι ή το Βερσάτσε.