Πασίγνωστη πορνοστάρ αποκαλύπτει το πιο περίεργο πράγμα που της έχουν ζητήσει! (pics)

Πασίγνωστη πορνοστάρ αποκαλύπτει το πιο περίεργο πράγμα που της έχουν ζητήσει! (pics)

Έχουμε ακούσει διάφορα φετίχ αλλά αυτό ξεπερνά κάθε φαντασία!

Σίγουρα οι πρωταγωνίστριες των ερωτικών ταινιών, θα έχουν ακούσει (και έχουν κάνει επίσης) πολλά. Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που ακόμα και σε αυτές φαίνονται εντελώς περίεργα!

Η Asa Akira, είναι ένα από τα πιο hot ονόματα στη βιομηχανία του πορνό και παραχώρησε συνέντευξη στην DailyStar, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το πιο είναι το πιο περίεργο πράγμα που της έχει ζητήσει ένας άνδρας.

«Όταν έκανα τον ρόλο της αφέντρας, υπήρχε κάποιος που ερχόταν με πλήρες σετ οδοντίατρου. Μπαίναμε στο δωμάτιο και με έβαζε να του κουνάω τα δόντια με το εργαλείο αυτό, ενώ αυτός αυνανιζόταν», απάντησε η 31χρονη.

Η γεννημένη στη Νέα Υόρκη αλλά με look Ασιάτισας, έχει μια κούκλα του σεξ που έχει δημιουργηθεί με βάση την εικόνα της και είναι η πιο ακριβή στην αγορά, κοστίζοντας περίπου 5.000 ευρώ.

Ρωτήθηκε λοιπόν αν έχει υπάρξει κάποιος που θα ήθελε να συνευρεθεί ταυτόχρονα μαζί της και με την κούκλα: «Τώρα που το λες όχι και το θεωρώ προσβλητικό για εμένα. Σίγουρα θα ήταν συναρπαστικό αν ήθελε κάποιος να κάνει σεξ μαζί με μένα και την κούκλα μου, σαν να είμαστε δίδυμες.
Νομίζω ότι θα μπορούσα σίγουρα να μπω σε αυτό τον ρόλο.

Θα μπορούσε βέβαια να έχει σεξουαλική επαφή με την κούκλα μου και με έβαζε να παρακολουθώ ότι μια γωνιά του δωματίου».