Αποκάλυψη πορνοστάρ: 12χρονα αγόρια μου στέλνουν μηνύματα για σεξ (pics)

Αποκάλυψη πορνοστάρ: 12χρονα αγόρια μου στέλνουν μηνύματα για σεξ (pics)

Κατηγόρησε τους γονείς τους για αδιαφορία και για έλλειψη εκπαίδευσης

Σε δημοσιοποίηση μηνυμάτων προχωρησε μια Γαλλίδα ποpνοσταρ όπου αγόρια ηλικίας 12 ετών της ζητούν να κάνουν σεξ. Οι δηλώσεις της προκάλεσαν αίσθηση στην γαλλική κοινή γνώμη.

Στα μηνύματα που δημοσιοποίησε στο Twitter η 28χρονη Νικίτα Μπελούτσι, τα ανήλικα αγόρια φαίνονται να κάνουν ευθείες προτάσεις για σεξμε την ίδια να κατηγορεί τους γονείς τους για αδιαφορία και παντελή απουσία καθοδήγησης όσον αφορά τη σeξουαλική εκπαίδευση των παιδιών τους.

«Βαρέθηκα να διδάσκω στα παιδιά για το σεξ» έγραψε η Μπελούτσι επικρίνοντας τους γονείς που δεν κάνουν όσα πρέπει για να προστατεύσουν τα παιδιά τους από τη διαδικτυακή πορνογραφία.

Σε ένα από τα μηνύματα ένα αγόρι γράφει «γεια σου, είμαι 13 ετών και είμαι φαν σου, θα έκανες σεξμαζί μου γuμνή παρακαλώ».

Η 28χρονη πορνοστάρ στην απάντησή της ήταν ξεκαθάρη: Φίλε μου 13χρονε. Σκέψου τι ζητάς, κάνε τα μαθήματά σου και μην με ενοχλήσεις ξανά, αν επιμείνεις θα στείλω το μήνυμα αυτό στους γονείς σου.

Σε ένα άλλο μήνυμα ένα παιδί ρώτησε την 28χρονη αν θέλει να κάνει σeξ με «έναν όμορφο 12χρονο». Αυτό, σύμφωνα με την ίδια, ήταν το μήνυμα που την οδήγησε στην απόφαση να μοιραστεί στο Twitter την εμπειρία της.

«Η πρόσβαση σε ποpνό στο διαδίκτυο είναι εύκολη και δυστυχώς δεν υπάρχει αρκετός έλεγχος, οπότε τώρα θεωρείται κανονικό να δέχεσαι μηνύματα από παιδιά που ζητούν φωτογραφίες, να χάσουν την παρθενιά του ή να θέλουν να κάνουν σεξ;» αναρωτήθηκε η Μπελούτσι.

Πηγή: e-radio.gr