Αυξημένες οι πιθανότητες να σας απατήσει αν κάνει αυτό το επάγγελμα...

Αυξημένες οι πιθανότητες να σας απατήσει αν κάνει αυτό το επάγγελμα...

Αν έχεις την υποψία ότι ο σύντροφός σου σε απατά, ρίξε μια ματιά στο επάγγελμά του...

Η πιο δημοφιλής ιστοσελίδα γνωριμιών για παντρεμένους –ναι, καλά διάβασες- ρώτησε πάνω από 1000 εγγεγραμμένα μέλη της με σκοπό να εντοπίσει τα επαγγέλματα εκείνα που συγκεντρώνουν τους περισσότερους.. άπιστους. Η πλειοψηφία των απαντήσεων έδειξε πως άτομα που απασχολούνται στα πιο αγχωτικά και στρεσογόνα επαγγέλματα είναι αυτά που έχουν περισσότερες πιθανότητες να παραστρατήσουν.

Ιδού τα αποτελέσματα...

Το 23% των γυναικών που βρίσκονται στους τομείς υγείας έχουν απατήσει τον σύντροφό τους ενώ οι απασχολούμενοι στο εμπόριο άντρες κατέχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά εξωσυζυγικών σχέσεων (29%). Παράλληλα, το 44% των συμμετεχόντων στην έρευνα θα έμενε πιο πιστό στο επάγγελμά του παρά στη σχέση του.
Η Διευθύντρια Επικοινωνίας του site, μετά το τέλος της έρευνας, δήλωσε: «Ο συνδυασμός των πολλών, εν δυνάμει αγχωτικών, ωρών στο εργασιακό περιβάλλον παράλληλα με τις πραγματικές ώρες άγχους μπορεί να είναι ο λόγος που οι απασχολούμενες -στα ιατρικά επαγγέλματα- γυναίκες αναζητούν μια «διαφυγή». Επιπλέον, τα ακαδημαϊκά, επιχειρηματικά και λογιστικά επαγγέλματα συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα που οδηγείται στην απιστία.»

Στην κορυφή των άπιστων αντρών:

1. Εμπόριο- 29%
2. Τεχνολογία- 12%
3. Επιχειρήσεις- 11%
4. Λιανεμπόριο- 8%
5. Λογιστικά- 8%

Τα top 5 επαγγέλματα γυναικών που απιστούν:

1. Ιατρικά- 23%
2. Ακαδημαϊκά- 12%
3. Επιχειρήσεις- 11%
4. Λογιστικά- 9%
5. Κοινωνικά- 9%