Την έλεγαν «ασχημόπαπο» - Μόλις τη δείτε σήμερα θα πάθετε… ζημιά! (photos)

Την έλεγαν «ασχημόπαπο» - Μόλις τη δείτε σήμερα θα πάθετε… ζημιά! (photos)

Αδιανόητη αλλαγή

Στην εφηβεία της, η Celine Centino ήταν ένα «ασχημόπαπο» και οι συμμαθητές της συχνά κοροϊδευαν για την εμφάνισή της. Η νεαρή κοπέλα από την Ελβετία πέρασε δύσκολα μαθητικά χρόνια αφού βίωνε σκληρό bullying για την εικόνα της ακούγοντας συχνά σχόλια όπως «είσαι άσχημη». Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που επέλεγε να μην πάει στο σχολείο της προσποιούμενη την άρρωστη για να γλιτώσει τις επιθέσεις των συμμαθητών της.

Το Σεπτέμβρη του 2013 αποφάσισε πως θα άλλαζε την εμφάνισή της για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Έχοντας πιάσει λοιπόν δουλειά σε κομμωτήριο, έκανε οικονομίες, τις οποίες «αφιέρωσε» σε αισθητικές επεμβάσεις κάθε είδους.

Έκανε τρεις επεμβάσεις αυξητικής στο στήθος της, φτάνοντας μέγεθος 34FF από 34Α. Διόρθωσε το σαγόνι της, τα χείλη, τα μήλα αλλά και τα οπίσθιά της. Συνολικά ξόδεψε περίπου 38 χιλιάδες λίρες (περίπου 43.000 ευρώ) κι έγινε αγνώριστη! Η Celine Centino που κάποτε όλοι κορόιδευαν... τώρα πια είναι ο «κύκνος» που όλοι κυνηγάνε.

Σε συνεντεύξεις της δηλώνει πως νοιώθει πιο χαρούμενη από ποτέ με μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό της. Μάλιστα στο Instagram έχει 43.000 ακόλουθους που διαρκώς γεμίζουν με θετικά σχόλια τις φωτογραφίες που ανεβάζει.

ΠΗΓΗ