Η 18χρονη που απολαμβάνει τις ερωτικές ταινίες, εξηγεί τον λόγο (photos+video)

Η 18χρονη που απολαμβάνει τις ερωτικές ταινίες, εξηγεί τον λόγο (photos+video)

Το προφίλ της δημοσιεύθηκε στη σχολική εφημερίδα

Την εργασία της στη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών υπερασπίζεται μία 18χρονη, μετά τη δημοσίευση του ερωτικού της προφίλ στη σχολική εφημερίδα.

Η τελειόφοιτη του Λυκείου Μπεαρ Κριν της Καλιφόρνια, Cailtin Fink, μιλώντας στο CBS13, υπερασπίστηκε τον εαυτό της λέγοντας πως η καριέρα της στο πορνό δεν είναι θέμα ταμπού.

Το άρθρο σχετικά με τη δραστηριότητα της 18χρονης μαθήτριας έχει τίτλο «Ριψοκίνδυνες δουλειές: Ξεκινώντας καριέρα στη βιομηχανία του ενήλικου θεάματος», δημοσιεύτηκε την περασμένη Παρασκευή.

Η Cailtin έφυγε από το σπίτι της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και αποφάσισε να κάνει τη... στροφή στην καριέρα της. Ξεκίνησε με το να πουλάει γυμνές τις φωτογραφίες και να κερδίζει 475 δολάρια την ώρα.

«Όταν άρχισα να πουλάω, ήταν απλώς χρήματα, αλλά μετά μου άρεσε η προσοχή που κέρδιζα. Μου έλεγαν ότι είμαι όμορφη. Το απολάμβανα γιατί με έκανε να αισθάνομαι όμορφα με τον εαυτό μου» τόνισε η μαθήτρια, η οποία σύντομα προσέλαβε ατζέντη για να συμμετέχει σε επαγγελματικές σκηνές στο διασημότερο site ερωτικών ταινιών, Pornhub.