Από την εκκλησία σε ερωτικές ταινίες - Η εξομολόγηση του μοντέλου (photos+video)

Από την εκκλησία σε ερωτικές ταινίες - Η εξομολόγηση του μοντέλου (photos+video)

Από τις ιεραποστολές στις ταινίες... ακατάλληλες για ανήλικους.

Μία ιδιαίτερη ιστορία διηγείται η Άντι Άντριους από τις ΗΠΑ, η οποία μερικά χρόνια ως ιεραπόστολος, αποφάσισε να αφήσει πίσω της την εκκλησία και να στραφεί στις ερωτικές ταινίες, αποκτώντας χιλιάδες... πιστούς, μέρα με την ημέρα.

Η 30χρονη καλλονή είναι διάσημη πρωταγωνίστρια καυτών ταινιών στις ΗΠΑ, ωστόσο, όπως αναφέρεται στην «New York Post» στα 17 της είχε αποφασίσει να γίνει μέλος της εκκλησίας των Μορμόνων, με την επίσημη ονομασία να είναι Εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια που ήταν μέλος της εν λόγω εκκλησίας, είχε πάρει μέρος σε ιεραποστολές σ' όλες τις ΗΠΑ, όπου ενημέρωνε τον κόσμο για την θρησκεία της. Ωστόσο, όπως υποστήριξε η ίδια, οι μεγάλοι περιορισμοί που υπήρχαν, την έκαναν να σκεφτεί πως απομακρυνόταν από την ζωή που θα ήθελε.

«Με καλωσόρισαν στους κόλπους τους, ήταν πολύ καλοί μαζί μου», ανέφερε αρχικά. Και συνέχισε: «Το πρόβλημα δεν είναι απλά ότι το προγαμιαίο σεξ απαγορεύεται. Το θεωρούν πολύ σοβαρή αμαρτία και κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεσαι. Όσο πιο βαθιά γινόταν η ενασχόλησή μου με την θρησκεία, τόσο πιο πολύ απομακρυνόμουν από τον αληθινό μου εαυτό. Ήμουν πολύ καταπιεσμένη σεξουαλικά. Ουσιαστικά, είσαι σαν μία καλόγρια, απόλυτα αφοσιωμένη στη θρησκεία για εκείνο το διάστημα της ζωής σου».

Οι απαγορεύσεις έφεραν την αποστροφή της Άντι προς την εκκλησία και το 2017, σε ηλικία 28 ετών αποφάσισε να ακολουθήσει άλλον δρόμο. Πήγε στην Καλιφόρνια για να γίνει ηθοποιός, αλλά η δυσκολία για να βρει δουλειά, την ανάγκασε να γίνει «εξωτική χορεύτρια». «Εκείνη την περίοδο άρχισαν να με προσεγγίζουν ατζέντηδες από τον χώρο του πορνό», υποστήριξε η ίδια. Πλέον αριθμεί πάνω από 70 χιλιάδες ακολούθους.

Δείτε...