5 πράγματα που οι άντρες νομίζουν ότι αρέσουν στις γυναίκες!

5 πράγματα που οι άντρες νομίζουν ότι αρέσουν στις γυναίκες!

Mερικά πράγματα που κάνουν οι άντρες νομίζουν ότι αρέσουν στις γυναίκες, αλλά δεν είναι καθόλου έτσι...

Πώς είναι δυνατόν να νομίζουμε οι άντρες ότι οι γυναίκες θα μπορούσαν ποτέ να κοιτάξουν έστω κάποιον κύριο που να συγκεντρώνει όλα τα παρακάτω χαρακτηριστικά;

1. Όλες οι γυναίκες ψάχνουν τον κύριο ευαίσθητο

Οι γυναίκες εκτιμούν την ευαισθησία σε έναν άντρα, οπότε κι εσύ κάθε φορά που τη βλέπεις να ξεμυτίζει από τη γωνία, πατάς το κουμπί και χείμαρρος τα δάκρυα. Δεν έχει σημασία για τι κλαις. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, εσύ αφήνεις τα αισθήματά σου να σε κατακλύσουν με τη δικαιολογία ότι «είναι γλυκούλικο να με βλέπει να κλαίω». Ε, λοιπόν δεν είναι. Αν δεν κλαις για σοβαρό λόγο απλά don't do it. Αν ήθελαν τους ευαίσθητους, τότε γιατί οι περισσότερες προτιμούν τα «κακά» παιδιά;

2. Της αρέσει να της μιλάω σε διάλεκτο Baby Talk

«Μωρουλινάκι μου, πιάσε μου σε παρακαλώ πολύ, αγαπούλα μου, τα τσιγάρα μου. Μπράβο, κουτσουνάκι μου! Τι κορίτσι έχω εγώ, μωρέ!»..................Όχι, τώρα χωρίς πλάκα. Υπάρχει έστω και μία γυναίκα σε αυτό το οικοσύστημα που να της αρέσει να της απευθύνονται σαν να μην έχει καλά καλά βγει από την κούνια. Γιατί λοιπόν θεωρείς ότι αν της μιλάς με αυτόν τον τόνο, θα κερδίσεις κάποιους πόντους στην καρδιά της; Σε μια πρόταση επιτρέπεται μόνο ένα γλυκούλικο υποκοριστικό. Κι αυτό όχι μπροστά σε κόσμο, χωρίς μουγκρίσματα και χωρίς τη φωνή να νιαουρίζει.

3. Της αρέσει να είμαι περιποιημένος

Καμία γυναίκα δεν θέλει να ετοιμάζεται σε λιγότερη ώρα από τον γκόμενό της. Αν εκείνης της παίρνει μία ώρα να κάνει μπάνιο, να πασαλειφτεί με κρέμες και να κρύψει τις ατέλειες με το κονσίλερ, εσύ δεν μπορείς να θες αυτήν την ώρα για να κάτσει καλά το μαλλί με το ζελέ. Ρε γαμώτο μου, μην ασχολήστε τόσο με τα μαλλιά σας! Ειλικρινά, δεν μας κάνει καμία διαφορά αν η συγκεκριμένη τούφα των 5 εκατοστών γέρνει προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά.

4. Θέλει να κάνω παρέα με τις κολλητές της

Το μεγαλύτερο ανέκδοτο στην ιστορία των σχέσεων. Δηλαδή, τώρα εντελώς απροκάλυπτα και σοβαρά, έχετε χάψει όλη αυτήν την παραφιλολογία ότι οι γυναίκες θέλουν να τα πάτε καλά και να συμπαθείτε τρομερά τις κολλητές τους; Αν είναι ποτέ δυνατόν! Γιατί όχι τίποτα άλλο. Δεν έχει και κανέναν λόγο να ανησυχεί γιατί οι περιπτώσεις που κάποιος παράτησε το δεσμό του για να τσιλιμπουρδίσει με την κολλητή της είναι μηδαμινές... Απαγορεύεται να μιλάτε στο τηλέφωνο με τη φίλη της- την οποία γνωρίσατε μέσω αυτής.

5. Ψαρώνει αν το παίξω ματσό

Οι γυναίκες ψάχνουν την ασφάλεια κι η ασφάλεια έρχεται με τα χρήματα. Άρα, όσο πιο πολλά λεφτά έχεις, αυξάνονται ανάλογα οι πιθανότητες να καπαρώσεις το γκομενάκι. Χμμμ, ναι αλλά πως θα το καταλάβει ότι το πορτοφόλι σου είναι φουσκωμένο; Γιατί μην θεωρήσεις ότι όλες οι ατάκες τύπου «έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα» ξεστομίζονται εύκολα. Αν σε τρώει η γλώσσα σου να το πεις πές το, αλλά μετά μην μας παραπονιέσαι για την γκόμενα που ψάχνει για χορηγό, τότε απλά είσαι άξιος της μοίρας σου.