Αναστασιάδης: «Εμείς και ... ο Θεός»

Αναστασιάδης: «Εμείς και ... ο Θεός»

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε για τη δύσκολη περίοδο την οποία διανύει ο ΠΑΟΚ... λίγο πριν τον κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα με τη Βέροια (21/2 19:30).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

«Η κατάσταση στην ομάδα είναι πάρα πολύ δύσκολη και την ευθύνη την φέρουμε εμείς. Ο κόσμος έχει δίκιο που φωνάζει. Γιατί όταν η ομάδα δεν κερδίζει επόμενο είναι στην Ελλάδα βρισκόμαστε και το γνωρίζουμε, απλά το θέμα είναι πως έχουμε χάσει πόντους και παιχνίδια, έχουμε και προβλήματα με τραυματισμούς, τιμωρίες. Έξω Κλάους, Τσανδάρης, Σαλπιγγίδης και Ρατς. Είμαστε πολλοί λίγοι. Εύχομαι να μην προκύψει κι άλλο πρόβλημα σήμερα. Να μπορέσουμε να βγάλουμε 18αδα».

Για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ μετά τα τελευταία γεγονότα: «Όταν υπάρχει μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα γύρω από την ομάδα, οι μόνοι που μπορούμε να σηκώσουμε το βάρος είμαστε εμείς από το αγωνιστικό κομμάτι και εκτός από την Παναγιά δεν βλέπω κανέναν άλλον να μας βοηθήσει. Είμαστε εμείς και ο Θεός. Και πιστεύω γιατί τελευταία μας είχε εγκαταλείψει πλήρως. Το είδατε στο Περιστέρι, ένα ημίχρονο δικό μας. Χάνουμε 1-0, μένουμε με δέκα παίκτες, γίνονται σημεία και πράγματα που σου δείχνουν ότι φταις για άλλα πράγματα από το αγωνιστικό».

Για το ματς με την Βέροια: «Πρέπει να κάνουμε μια καινούργια αρχή με την Βέροια γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα. Η Βέροια είναι από
τις εκπλήξεις του πρωταθλήματος, έχει καλό προπονητή, καλούς παίκτες. Παίζει στην έδρα της, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας και πρέπει να το ξεπεράσουμε».