Την θέλεις δική σου; Αυτοί είναι οι πέντε τρόποι για να την κατακτήσεις!

Την θέλεις δική σου; Αυτοί είναι οι πέντε τρόποι για να την κατακτήσεις!

Καλό είναι να μην αλλάζεις την προσωπικότητά σου για καμία γυναίκα... Τι γίνεται όμως όταν «λιώνεις» για το άτομο που έχεις απέναντί σου;

Με συγχωρείς φίλε μου αλλά εδώ ξεκινούν τα δύσκολα. Εμείς απλά μπορούμε να σου δώσουμε πέντε συμβουλές που ίσως σου φανούν χρήσιμες.

1. Γέμισε τη με εκπλήξεις
Στείλε της λουλούδια στη δουλειά. Άσε της ένα σημείωμα στο τζάμι του αυτοκινήτου. Κάλεσε τη σπίτι σου πρωί και φτιάξε της πρωινό. Όπως λέει το ρητό "αν θέλεις κάτι που δεν είχες ποτέ, κάνε κάτι που δεν έχει ξανακάνει ποτέ".

2. Γίνε ο ήρωας της
Να εύχεσαι να σου δοθεί η ευκαιρία να της αποδείξεις πώς είσαι ο Superman της με οποιοδήποτε τρόπο, από το να τρέξεις το γατάκι της στον κτηνίατρο μέχρι να επισκευάσεις το modem της και άλλα τέτοια.

3. Δίδαξε της κάτι
Βρες κάτι, από το πιο απλό στο πιο σύνθετο. Η ερωτική σχέση δασκάλου-μαθήτριας δεν έφυγε άλλωστε ποτέ αλλά τη λίστα με τις top μεθόδους αποπλάνησης.

4. Άσε μυστήριο να πλανάται
Όσο περνά ο καιρός οι γυναίκες θέλουν να νιώθουν εμπιστοσύνη, στην αρχή όμως η γοητεία κρύβεται στην αμφιβολία. Δεν χρειάζεται να την ενημερώνεις συνεχώς αν θα βγεις, που θα πας, με ποιον και τι ώρα θα γυρίσεις. Δεν είσαι υποχρεωμένος να σηκώνεις πάντα το κινητό σου και να απαντάς αμέσως σε μηνύματα. Άσε μερικές πτυχές του εαυτού σου κρυφές.

5. Αγνόησέ τη
Όχι συνεχώς, αλλά που και που λίγη αδιαφορία είναι απαραίτητη. Αν δουλεύετε μαζί, κάθισε μεν δίπλα της στο meeting, όμως κατά τη διάρκειά του κάνε πως δεν υπάρχει. Η έλλειψη προσοχής σίγουρα δεν θα της αρέσει και θα κάνει ό, τι μπορεί για να την κερδίσει.