Βέλιτς: «Δεν θα μας επηρεάσει η διακοπή... θα μπούμε για τη νίκη»

Βέλιτς: «Δεν θα μας επηρεάσει η διακοπή... θα μπούμε για τη νίκη»

Λίγο πριν το κρίσιμο παιχνίδι με την Καλλιθέα, ο Γιάσμινκο Βέλιτς μίλησε για την προετοιμασία της Επισκοπής, υποστηρίζοντας πως αν υπάρχει απόλυτη συγκέντρωση για 90 λεπτά τότε η ομάδα του θα πάρει τους τρεις βαθμούς, παρά την αγωνιστική απραξία των 15 ημερών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βόσνιου προπονητή των Κρητικών στο επίσημο σάιτ της ομάδας:

«Είναι άλλο ένα δύσκολο παιγνίδι για μας εναντίον μιας ομάδας που βρίσκεται σε καλή κατάσταση τα τελευταία παιγνίδια μια και βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο. Δεν παύει όμως, να είναι ένα ματς μέσα στην έδρα μας, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει από την πλευρά μας, να καταβάλλουμε προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό.
Χρειάζεται να έχουμε το μυαλό μας 90 λεπτά στον αγώνα και να μας διακρίνει η συγκέντρωση, η αγωνιστικότητα και το πάθος για να κυνηγήσουμε τη νίκη.

Η Καλλιθέα είναι ένας αντίπαλος που θα μας δυσκολέψει γιατί έχει αρκετά καλή αγωνιστική νοοτροπία. Και εμείς όμως, είμαστε σε θέση να απαντήσουμε στον ίδιο τομέα με εξ ίσου δυνατό τρόπο.

Τέλος, το ματς αυτό έρχεται μετά από 15 μέρες (μετά την ΑΕΚ) αλλά πιστεύω ότι δεν θα μας επηρεάσει. Σ' αυτό το διάστημα, είχαμε το χρόνο να αφενός να ξεκουραστούμε, αφετέρου να δουλέψουμε γιατί μπαίνουμε σε μια σειρά δύσκολων αγώνων, αρχής γενομένης απ' αυτό της Κυριακής».