Λαγός: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Λαγός: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Αισιόδοξος σε δηλώσεις του εμφανίστηκε ο Τάσος Λαγός για τη συνέχεια της Εθνικής, τονίζοντας ότι εκείνος κι οι συμπαίκτες του γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν για να επιστρέψει η «γαλανόλευκη» στον δρόμο των επιτυχιών.

Λίγο πριν το κομβικό ματς με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη, ο διεθνής αμυντικός, που κλήθηκε μάλιστα πρώτη φορά στην αποστολή της αντρικής ομάδας υποστήριξε πως η Εθνική θα κάνει αυτό που πρέπει για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Euro 2016.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για τις διαφορές ανάμεσα στην Ελπίδων και την Ανδρών:

«Υπάρχουν πολλές διαφορές. Σίγουρα οι παίκτες που είναι στην ανδρών έχουν παίξει σε μεγάλα πρωταθλήματα και σε μεγάλες ομάδες. Πρωταγωνιστούν στις ομάδες τους και σίγουρα οι απαιτήσεις είναι πολύ πιο ανεβασμένες σε σχέση με τις μικρές Εθνικές. Στις μικρές Εθνικές τα λάθη μπορεί να συγχωρεθούν ενώ εδώ είναι διαφορετικά τα πράγματα. Η πίεση είναι μεγαλύτερη, όπως και το επίπεδο αλλά αν είσαι έτοιμος και δουλεύεις σωστά μπορείς να έρθεις και να είσαι αυτός που πρέπει».

Για την πρόσκληση του στην Εθνική ανδρών:

«Κάθε αρχή δεν είναι εύκολη. Και πέρυσι πήρα αρκετά παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και εμπειρίες και φέτος παίζω σε αρκετά παιχνίδια και όσο να ναι αυτό βοήθησε στην προσαρμογή μου. Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

Για το ματς με την Ουγγαρία:

«Όλοι ξέρουμε ότι αυτό το ματς είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα και τη συνέχεια. Ο κόουτς θέλει να μας περάσει τη φιλοσοφία του. Όπως είπα είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να το δούμε σαν τελικό και να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Για το αν υπάρχει αισιοδοξία:

«Ναι, νομίζω ότι υπάρχει αισιοδοξία. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα. Όλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουμε σε αυτό το ματς και νομίζω ότι θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».