Βέλιτς: «Έχουμε απαιτήσεις από τους εαυτούς μας»

Βέλιτς: «Έχουμε απαιτήσεις από τους εαυτούς μας»

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς υποστήριξε πως όσοι βρίσκονται στην Επισκοπή έχουν απαιτήσεις, ενώ φυσικά μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για τη νίκη (3-1)... βάλσαμο επί του Απόλλωνα Σμύρνης, η οποία εξασφάλισε και μαθηματικά την είσοδο των Κρητικών στα πλέι άουτ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός της ρεθυμνιώτικης ομάδας στη συνέντευξη Τύπου:

«Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την πολύ καλή νίκη απέναντι σε μια δυνατή ομάδα και σε μια ομάδα που βρίσκεται στις κορυφαίες του πρωταθλήματος.

Είμαστε απαιτητικοί με τους εαυτούς μας και μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος στο α' ημίχρονο. Το προσεγγίσαμε πολύ καλά όσον αφορά την στρατηγική. Αυτό θα πρέπει να μας γίνει μάθημα για το πώς θα πρέπει να προσεγγίζουμε τα ματς.

Στο β' ημίχρονο όμως, το μυαλό των ποδοσφαιριστών μου, μόνο στο παιγνίδι δεν ήταν. Το β' μέρος αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή! Μπορεί να φταίω και έγω για το πώς δεν τους έδωσα το μήνυμα για το πώς θα αντιμετωπίζουν τα ματς για 90 λεπτά!

Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Θέλουμε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα μέσα στα Χανιά που ίσως μας δώσει βαθμό – μπόνους στα πλέι άουτ. Εύχομαι στην ομάδα του Απόλλωνα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία τα πλέι όφ».