Παπαδόπουλος: «Πάμε όλοι μαζί με τον Γράφα»

Παπαδόπουλος: «Πάμε όλοι μαζί με τον Γράφα»

Όπως υποστήριξε ο ισχυρός άνδρας του Πιερικού, Κώστας Παπαδόπουλος, ο Θωμάς Γράφας δεν πρόκειται να πάει πουθενά... καθώς ανακάλεσε την απόφασή του να αποχωρήσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο katerinisports.gr:

«Είναι δεδομένο ότι η παραίτηση του Θωμά Γράφα δε γίνεται αποδεκτή. Ο Πιερικός, με επικεφαλής το Θωμά Γράφα στο β' γύρο, μοναδική ομάδα χωρίς ξένο ποδοσφαιριστή, ομάδα με λαμπρούς πιτσιρικάδες, έκανε πορεία πρωταθλητισμού στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Φτάσαμε ως εδώ χάρη κυρίως στην προπονητική ικανότητα του Θωμά Γράφα και χάρη στη μεγάλη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Είμαστε μια δεμένη οικογένεια και έτσι θα συνεχίσουμε, με επικεφαλής το Θωμά Γράφα, για να αποφύγουμε τους κινδύνους στην επώδυνη διαδικασία των πλέι άουτ.

Οι εισηγήσεις του για τις λειτουργικές υποχρεώσεις της ομάδας, χωρίς δεύτερη σκέψη, γίνονται αποδεκτές. Αν εξαρτάται από μένα, ο Θωμάς Γράφας θα είναι στον Πιερικό όσο είμαι εγώ.

Επ' ευκαιρία θέλω να διατυπώσω πεντακάθαρα ότι εμένα προσωπικά δε με απασχόλησε ποτέ εδώ και τρεις μήνες που προπονητής στον Πιερικό είναι ο Θωμάς Γράφας, οποιαδήποτε σκέψη ή συζήτηση με οποιονδήποτε προπονητή σχετικά με τον Πιερικό. Άλλοτε με διασκεδάζει κι άλλοτε με εκνευρίζει η προσπάθεια κάποιων να εφευρίσκουν εικονικές συζητήσεις μαζί μου. Δεν πρόκειται να δεχτώ να διακινούνται εφεξής γύρω από την ομάδα, τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ δήθεν πληροφορίες που να ταράζουν την ηρεμία της ομάδας.

Πάμε όλοι μαζί με προπονητή τον προπονητή μας Θωμά Γράφα, για να πετύχουμε τους στόχους μας».