Σαββίδης: «Δεν πωλείται ο Λούκας!»

Σαββίδης: «Δεν πωλείται ο Λούκας!»

Καμία διάθεση να πουλήσει τον Λούκας δεν έχει ο Ιβάν Σαββίδης μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας από την Ισπανία

Σήμερα η εφημερίδα Arena με ρεπορτάζ της αναφέρεται στο πόσο ενοχλήθηκε ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου Ιβάν Σαββίδη για τα δημοσιεύματα περί «μυστικής συμφωνίας» ΠΑΟΚ-Ντέπορ.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας Arena επιβεβαιώνεται και απο το ρεπορτάζ του INPAOK και αναφέρει πως ο Σαββίδης μόλις ενημερώθηκε για αυτά τα δημοσιεύματα ζήτησε να μιλήσει με τον Φρανκ Άρνεσεν με τον Δανό αθλητικός διευθυντή να του τονίζει πως όχι μόνο δεν υπάρχει συμφωνία αλλά ούτε καν πρόταση από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Μετά από αυτή την διαβεβαίωση ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε εντολή να μην μιλήσει ο ΠΑΟΚ με καμία ομάδα για παραχώρηση του Λούκας γιατί όπως τους είπε: «Ο παίκτης δεν πωλείται!».

Ο Ιβάν Σαββίδης επίσης ζήτησε να έχει τετ α τετ με τον ικανότατο ποδοσφαιριστή, για να συζητήσουν κάτι που θα τον ενδιαφέρει πολύ, όπως είπε στον Άρνεσεν.

Η συνάντηση αυτή αναμένεται να γίνει στις 30 Ιουλίου όταν και ο μεγαλομέτοχος θα βρεθεί ξανά στην Θεσσαλονίκη.

Είναι πολύ πιθανόν λοιπόν ο Σαββίδης, να προτείνει στον Λούκας ανανέωση συμβολαίου.

Να θυμίσουμε ότι ο Ισπανός έχει δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο με τον Δικέφαλ,ο αφού πριν παραχωρηθεί δανεικός πέρσι στην ομάδα της Γαλικίας, είχε ανανεώσει την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ ως το 2017.

Πηγή: Inpaok.com