Ιντέγε: «Παίκτες δίνουν λεφτά σε μάγους»

Ιντέγε: «Παίκτες δίνουν λεφτά σε μάγους»

Μεγάλο θέμα έχει δημιουργηθεί στην Αγγλία, όσον αφορά στους Αφρικανούς ποδοσφαιριστές που... ακουμπούν πολλά χρήματα σε μάγους για να... ξορκίσουν τα δαιμόνια.

Ο νέος επιθετικός του Ολυμπιακού, μίλησε στην Sun της Βρετανίας, όπου αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο πρόβλημα και επιβεβαίωσε πως υπάρχουν πολλοί παίκτες της Premier League, οι οποίοι ξοδεύουν μία... περιουσία στους μάγους της φυλής Juju.

«Ξέρω ποδοσφαιριστές που έχουν μπλέξει με τους άνδρες της φυλής Juju και δεν μπορούν να ξεφύγουν. Είναι παγίδα. Μπορεί να επωφελούνται στην αρχή, όμως στη συνέχεια πληρώνουν περιουσίες ολόκληρες. Έχουν τεράστια επιρροή πάνω τους οι μάγοι αυτής της φυλής», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, στο άρθρο φιλοξενείται μαρτυρία γυναίκας ποδοσφαιριστή που είχε... μπλέξει μ' αυτό το «κύκλωμα»: «Για ορισμένους παίκτες, οι άνδρες της φυλής Juju είναι πιο σημαντικοί από τον προπονητή τους. Ένας από αυτούς είχε πει στον άνδρα μου να σταματήσει να παίζει ποδόσφαιρο. Αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω στο χωριό του πολλές φορές για να... καθαριστεί από τις αμαρτίες. Του ζήτησε μέχρι και να κάνει θυσίες με ζώα! Πολλοί από αυτούς τους μάγους ζουν σε επαύλεις και κάνουν βόλτες με τζιπ. Οι πραγματικοί όμως που μένουν στην Αφρική, ζουν χωρίς νερό και ηλεκτρισμό».

Τέλος, στο ρεπορτάζ παρουσιάζεται μία ιστορία... επιβεβαίωσης των μάγων: «Πριν από αγώνα αγγλικής ομάδας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, ένας άνδρας της φυλής αυτής εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο της αποστολής και τους απείλησε πως αν δεν του δώσουν 80.0000 ευρώ θα έχαναν το παιχνίδι. Ο αρχηγός της ομάδας τον έδιωξε παρά τα... παρακάλια των Αφρικανών συμπαικτών του. Τελικά ο μάγος επιβεβαιώθηκε, μιας και ο σύλλογος έχασε το κρίσιμο ματς με λάθη του... αρχηγού!».

Πηγή: Onsports.gr