Συγκλονίζει η 18χρονη Νεκταρία Αναστασοπούλου με το βίντεο-μήνυμα ζωής! (video)

Συγκλονίζει η 18χρονη Νεκταρία Αναστασοπούλου με το βίντεο-μήνυμα ζωής! (video)

Το συγκλονιστικό βίντεο που έφτιαξε η 18χρονη Νεκταρία Αναστασοπούλου έγινε viral αποκτώντας πάνω από ένα εκατομμύριο views.

Η Νεκταρία είναι καρδιοπαθούσα καθώς πάσχει από συγγενή κυανωτική καρδιοπάθεια και έχει υποβληθεί σε 3 εγχειρήσεις ανοικτής καρδιάς αλλά και αρκετούς καθετηριασμούς. Όπως λέει η ίδια, κάθε 6-8 χρόνια πηγαίνει στο νοσοκομείο παίδων της Οξφόρδης για να πραγματοποιηθούν οι επεμβάσεις. Αργότερα, τονίζει πως έχει δει πολλά και έχει περάσει πολλά, παρ' όλα αυτά δεν έκανε αυτό το βίντεο για να "κλάψουμε μαζί", όπως χαρακτηριστικά λέει. Αντίθετα, δημιούργησε αυτό το βιντεάκι για να υπενθυμίσει την παγκόσμια ημέρα συγγενών καρδιοπαθειών, η οποία συνέπεσε με τη γιορτή των ερωτευμένων στις 14 Φεβρουαρίου. Η ίδια προσπαθεί να το "διασκεδάσει" και να δώσει κουράγιο στα παιδιά που πάσχουν από παρόμοιες ασθένειες. Το βίντεο αυτό δίνει μαθήματα ζωής και ήθους από ένα κορίτσι που με θάρρος και δύναμη ψυχής μας στέλνει το μήνυμα πως: "πρέπει να ζούμε την κάθε μέρα".

Επιμέλεια: Χριστίνα Μουλά

Χρονια πολλα σε ολους τους ερωτευμενους και φυσικα σε ολους εμας τους καρδιοπαθεις 󾬐 Heart diseased people can surely be...

Δημοσιεύτηκε από Νεκταρία Αναστασοπούλου στις Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016