Από την Καλλονή η μία κοπέλα που επέβαινε στο αυτοκίνητο του Παντελίδη (photos)

Από την Καλλονή η μία κοπέλα που επέβαινε στο αυτοκίνητο του Παντελίδη (photos)

Σοκ προκαλεί απο σήμερα(18/02) το πρωί, η είδηση του χαμού του πασίγνωστου τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη, ο οποίος βρήκες φριχτό θάνατο τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο χαμός του έχει σκορπίσει θλίψη σε όλη την Ελλάδα, καθώς ακόμα ένα νέο παιδί χάθηκε άδικα.

Στο αυτοκίνητο του ωστόσο, επέβαιναν και ακόμη δυο κοπέλες, με την μια εξ'αυτών να είναι η Μυρσίνη Αρναούτη, με καταγωγή απο το νησί μας.

Η νεαρή κοπέλα παρά το γεγονός πως ήταν άτυχη για το γεγονός πως επέβαινε στο μοιραίο αμάξι, ήταν και τυχερή, καθώς δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή της.

Η Μυρσίνη Αρναούτη, φοιτούσε σε σχολεία της Καλλονής, και διέμενε στην Κομώπολη της Λέσβου, απ'όπου τα τελευταία χρόνια και είχε φύγει για να εργαστεί σε club της Αθήνας.

Ωστόσο, η νεαρή κοπέλα, είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, γύρω στις 07:00 το πρωί, μια φωτογραφία με μάρκες του πόκερ. Άρα λοιπόν, κατά πάσα πιθανότητα βρίσκονταν με το γνωστό τραγουδιστή και άλλα άτομα, για χαρτιά και χαλάρωση μετά απο την βραδινή διασκέδαση.

Δείτε τις φωτογραφίες που είχε ανεβάσει λίγες ώρες πριν το δυστύχημα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram στο www.kalloninews.gr.