«Τραγική μια αναβολή, πριν καν ξεκινήσουμε...»

«Τραγική μια αναβολή, πριν καν ξεκινήσουμε...»

Για την πρεμιέρα του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό, το ενδεχόμενο αναβολής του πρωταθλήματος και τον τραυματισμό του Τριανταφυλλόπουλου, μίλησε ο Κώστας Γιαννούλης στο ραδιοφωνικό σταθμό Αρκαδία 93.8.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Γιαννούλης:

Για τον τραυματισμό του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου:

«Θέλω να ευχηθώ στον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο καλή ανάρρωση και να επιστρέψει γρήγορα κοντά μας", δήλωσε και συνέχισε για την προετοιμασία και το παιχνίδι».

Για το φιλικό με τον Λεβαδειακό:

«Ήταν το τελευταίο φιλικό της προετοιμασίας, δεν ήταν τόσο καλό όσο το περιμέναμε και από το αποτέλεσμα και από την ποιότητα του παιχνιδιού. Μας βγήκε μία κούραση και σίγουρα το μυαλό μας είναι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Κάναμε μία πολύ καλή προετοιμασία με καλά φιλικά και καλά αποτελέσματα. Είμαστε πολύ πιο δυνατοί από πέρσι, περιμένουμε να αρχίσει το πρωτάθλημα να δούμε τι θα κάνουμε και φέτος».

Για την περίπτωση αναβολής του πρωταθλήματος:

«Το να φτάνεις μέσα στην εβδομάδα της πρώτης αγωνιστικής και να μην ξέρεις αν θα γίνει, δεν είναι και ότι καλύτερο. Εμείς θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και ευχόμαστε να αρχίσει το πρωτάθλημα. Είναι τραγική μία αναβολή πριν καν αρχίσουμε».

Για την πρώτη αγωνιστική με αντίπαλο τον Ολυμπιακό:

«Είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από ανεπιτυχή αποτελέσματα και ο καθένας έχει το δικό του κίνητρο. Εμείς να μπούμε δυνατά στο πρωτάθλημα και να δείξουμε πόσο καλοί είμαστε και ο Ολυμπιακός να δείξει ένα καλό πρόσωπο. Ελπίζω σε ένα θετικό αποτέλεσμα».