Τζέιμς Φελντέιν: «Για πάντα Ελλάδα»!

Τζέιμς Φελντέιν: «Για πάντα Ελλάδα»!

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού Superfoods μίλησε αποκλειστικά στο dokari.gr για το παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και όσα... έρχονται με αντιπάλους την Ρεάλ στη Μαδρίτη την Τετάρτη και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, την επόμενη Παρασκευή.

Συνέντευξη στην Χριστίνα Μουλά

-Τα... χρειαστήκατε, τελικά, κόντρα στη Μακάμπι σ' ένα ματς που φάνηκε πως μπορούσατε να το καθαρίσετε χωρίς άγχος.

«Ήταν ένα δύκολο παιχνίδι. Παίξαμε ενάντια σε μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και καταφέραμε να νικήσουμε. Υπήρχε πολύ στρες και πίεση αλλά στο τέλος καταφέραμε να νικήσουμε και αυτό είναι το σημαντικό».

-Έχετε δύο δύσκολους αγώνες μπροστά σας, εκτός με τη Ρεάλ, εντός με τον Ολυμπιακό και μέσα σε δύο μέρες. Πώς θα τα αντιμετωπίσετε;

«Πρέπει να κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να νικήσουμε και στα δύο. Θέλουμε, αλλά ξέρουμε ότι είναι δύσκολο. Όλοι περιμένουν το παιχνίδι της Παρασκευής και θα είναι εδώ να μας στηρίξουν».

-Σε αγχώνει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό;

«Ποτέ, ποτέ. Γιατί να αγχωθώ; Παίζω από τα εννιά μου χρόνια μπάσκετ. Έχω παίξει εναντίον τους 8 φορές δεν έχω κανένα άγχος».

-Η ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ πιστεύεις θα σας βοηθήσει να νικήσετε;

«Βέβαια, πάντα μας βοηθάει να έχουμε στο πλευρό μας τους οπαδούς μας. Είναι το στήριγμα μας και μας δίνουν κίνητρο και ώθηση να παλέψουμε γι' αυτούς».

-Θα μας πεις τη γνώμη σου για το θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από τις εκογές των ΗΠΑ;

«Μένω εδώ και θα μείνω για τα καλά, αυτό θέλω. Θα μείνω στην Ελλάδα».