Κρις Σίνγκλετον «Το πιστέψαμε και το καταφέραμε »!

Κρις Σίνγκλετον «Το πιστέψαμε και το καταφέραμε »!

Ο Κρις Σίνγλετον μίλησε μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Νταρουσάφακα στο dokari.gr για τα συναισθήματα του, τη σπουδαιότητα της επιτυχίας, αλλά και την επιστροφή του Μάικ Τζέιμς.

Συνέντευξη στην Χριστίνα Μουλά

-Κρις, μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, ήρθε μια εντυπωσιακή νίκη. Πώς νιώθεις για αυτό;


«Ήταν μια δυνατή επιστροφή στις νίκες. Το πιστέψαμε και το καταφέραμε. Νιώθω ωραία που κερδίσαμε ειδικά μέσα στο σπίτι μας. Πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια με τη σειρά και να κάνουμε το σερί μας. Πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι το παιχνίδι, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πετυχαίνουμε τους στόχους μας».

-Τι έχεις να πεις για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Μάικ Τζέιμς;


«Τα πήγε καλά δεδομένου του χρόνου που ήταν εκτός επανήλθε δριμύτερος. Πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός θα δώσει μεγαλύτερη βοήθεια και θα ανέβει η αυτοπεποίθηση του παιχνίδι με το παιχνίδι. Όσο περισσότερο χρόνο πάρει στο παιχνίδι θα λυθεί και θα δώσει μεγάλη βοήθεια».

-Θεωρείς ότι μπορείτε σιγά σιγά να ξεπεράσετε την απώλεια του Γκιστ και πώς θα γίνει αυτό;


«Μπορούμε να το ξεπεράσουμε. Είναι μεγάλο μέρος της ομάδας και σαφώς μας λείπουν πολλά πράγματα από αυτόν, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά. Έδινε άλλο αέρα στο παιχνίδι, αλλά ευτυχώς ήρθε ο Κένι, έκανε πολύ καλή δουλειά, όπως και ο Μάικ όλοι συνέβαλαν σήμερα σε αυτή τη σημαντική νίκη».