Γκάμπριελ: «Είμαστε καλύτερη ομάδα απ' τον Ολυμπιακό και θα παλέψουμε μέχρι να πάρουμε τη νίκη»

Γκάμπριελ: «Είμαστε καλύτερη ομάδα απ' τον Ολυμπιακό και θα παλέψουμε μέχρι να πάρουμε τη νίκη»

Ο Κένι Γκάμπρειλ μίλησε αποκλειστικά στο dokari.gr για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αμέσως μετά τη νίκη των πράσινων επι της Εφές και παρέδωσε μαθήματα αυτοπεποίθησης και όχι μόνο...

Συνέντευξη στη Χριστίνα Μουλά

-Φάνηκες πολύ παθιασμένος με το κοινό...

«Μου αρέσει να φέρνω ενέργεια στην ομάδα μου και να ξεσηκώνω τον κόσμο. Είναι κακό για εμάς να έρχεται μια ομάδα σπίτι μας και να μας κερδίζει. Έτσι, γνωρίζω ότι άμα καταφέρω και ξεσηκώσω το κοινό θα φέρω ενέργεια σε όλους».

-Δηλαδή, θέλεις να μείνεις και την επόμενη σεζόν;

Εννοείται, ελπίζω μακάρι να γίνει»!

-Ένα μήνυμα στους οπαδούς;

«Σας ευχαριστώ πολύ που ήρθατε και μας δώσατε ενέργεια, ελπίζω να σας ξαναδούμε όλους στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι μας».

- Ακολουθεί το πρώτο ματς... τίτλου με τον Ολυμπιακό που οδηγεί στον τελικό του Κυπέλλου. Τι έχεις να πεις για αυτό, ποιες είναι οι δικές σου σκέψεις;

«Είναι δύσκολο ματς αλλά πρέπει να πολεμήσουμε. Πρέπει να πολεμήσουμε για όσα λεπτά χρειαστεί στο χρονόμετρο. Στο τέλος της ημέρας το μόνο που σκέφτεσαι είναι το παιχνίδι. Είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα και πρέπει να το αποδείξουμε».

-Έβαλες πολύ μεγάλα σουτ σε εξαιρετικά δύσκολες στιγμές στο παιχνίδι. Ποιες είναι οι σκέψεις σου λίγο πριν σουτάρεις την μπάλα;

«Τίποτα. Στο τελευταίο παιχνίδι είπα στον εαυτό μου αν σου δοθεί η ευκαιρία να σουτάρεις τη μπάλα πρέπει να σουτάρεις».

-Μετά το σουτ, τι σκέφτηκες αμέσως;

«Όταν η μπάλα έφυγε από χέρι μου ήξερα ότι θα μπει. Τόση εμπιστοσύνη είχα στον εαυτό μου».

-Αυτό είναι καλό ή κακό;

«Είναι καλό. Κάθε παίκτης πρέπει να σκέφτεται ότι κάθε σουτ θα είναι εύστοχο. Δεν θες να σουτάρεις και να λες θα μπει δεν θα μπει ή να προσεύχεσαι να μπει. Πρέπει όταν αφήνεις την μπάλα από τα χέρια σου να λες ότι θα μπει. Και αν δεν γίνει να λες ότι το επόμενο θα είναι εύστοχο. Όταν σουτάρω 11 φορές πρέπει να σκέφτομαι ότι θα μπει όλες τις φορές ακόμα και αν δεν είναι σε όλες εύστοχο».

-Θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλή επιλογή;

«Τη θεωρώ εξαιρετική. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ».

-Πιστεύεις ότι θα πάτε Final Four;

«Αν συνεχίσουμε να παίζουμε όπως παίζουμε και διορθώσουμε όλα τα λάθη και τις αδυναμίες μπορούμε να κατακτήσουμε τη διοργάνωση».

-Ένα μήνυμα στους οπαδούς για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό;

«Υπόσχομαι ότι θα παλέψουμε. Για 40, 45 ή 50 λεπτά, όσο χρειαστεί σε ολόκληρο το παιχνίδι μέχρι να καταφέρουμε τη νίκη. Το μόνο σίγουρο είναι αυτό».