Φελντέιν: «Πάμε τώρα για πρωτάθλημα και Ευρώπη»

Φελντέιν: «Πάμε τώρα για πρωτάθλημα και Ευρώπη»

MVP του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας αναδείχτηκε ο Τζέιμς Φελντέιν, ο οποίος έκανε καταπληκτικό ματς κόντρα στον Αρη και μίλησε για την επιτυχία της κατάκτησης της πρώτης κούπας της σεζόν...

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο Τζέιμς Φελντέιν στην κάμερα του Leoforos.gr.

-Είναι το δεύτερο τρόπαιο που κέρδισες με τον Παναθηναϊκό και το πρώτο προσωπικό, πως αισθάνεσαι;

«Φανταστικά! Είναι φανταστικό να κερδίζεις, αγαπώ το να κερδίζω. Ήταν σκληρό σήμερα το παιχνίδι, αλλά είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε και χαρούμενοι που θα γυρίσουμε πίσω στο σπίτι μας στην Αθήνα με το τρόπαιο».

-Ήταν τόσο σκληρό όσο το περιμένατε από την αρχή του αγώνα;

«Ναι σίγουρα, πάντα όταν έχεις να παίξεις εδώ ξέρεις πως θα είναι δύσκολο. Εμείς γνωρίζαμε πως θα έχουμε και τον κόσμο μας εδώ, αλλά πάντα είναι δύσκολα τα παιχνίδια».

-Ποια είναι τα συναισθήματά σου για το τρόπαιο του MVP;

«Είναι φανταστικό, είναι το πρώτο μου τρόπαιο MVP σαν επαγγελματίας. Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε, είτε ήμουν είτε δεν ήμουν ο MVP, είμαι πολύ χαρούμενος που γυρίζουμε σπίτι με το Κύπελλο».

-Δυο λόγια για τον κόσμο; Ξεκίνησαν από την Αθήνα και ήρθαν ως εδώ για να σας στηρίξουν...

«Δεν μπορείς να πεις τίποτα για αυτόν τον κόσμο! Τι να πεις! Είναι φανταστικοί. Προσπαθούν να μας στηρίζουν όπου παίζουμε και είναι πολύ καλό που έχουμε μια τέτοια βάση οπαδών πίσω μας».

-Έχεις ήδη δυο Κύπελλα, είναι η ώρα για το πρωτάθλημα;

«Ναι είναι! Τώρα είναι η ώρα! Δουλεύουμε για αυτό, είναι μακρύς ο δρόμος, αυτό είναι το πρώτο τρόπαιο και θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Δείτε τη συνέντευξη του Τζέιμς φελντέιν στο Leoforos.gr