Αυτό το τηλεοπτικό ζευγάρι θέλει ο Φουρθιώτης να παρουσιάζει το Survival (video)

Αυτό το τηλεοπτικό ζευγάρι θέλει ο Φουρθιώτης να παρουσιάζει το Survival (video)

Κορυφώνονται οι διεργασίες σε σχέση με το κλείσιμο των συμφωνιών για τους ή τον παρουσιαστή του Survival, αλλά και τους παίκτες που θα σχηματίσουν την ομάδα των Διασήμων, στο νέο ριάλιτι επιβίωσης που ετοιμάζει το Κανάλι Ε και ο Μένιος Φουρθιώτης.

Αυτή τη φορά, μετά τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Ειρήνη Κολιδά, «παίζει» έντονα στην μιντιακή πιάτσα η πληροφορία που θέλει τον Φουρθιώτη να επιχειρεί το super deal, προτείνοντας σε ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια, την παρουσίαση του Survival.

Ο λόγος για τη Μαρία Κορινθίου και τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη, οι οποίοι και φέρονται να βρίσκονται σε συζητήσεις με το κανάλι Ε για να αναλάβουν την παρουσίαση του Survival.

Τι ακριβώς θα προκύψει από αυτές και αν τελικά το αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι πάρει αυτή τη μεγάλη απόφαση και πει το «ναι» στον Μένιο Φουρθιώτη, είναι κάτι που θα το γνωρίζουμε πολύ σύντομα, καθώς στόχος του καναλιού Ε, είναι το Survival και τα γυρίσματά του να ξεκινήσουν, το αργότερο, το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου.