Γιάνκοβιτς: Χαρά να παίζεις απέναντι σε τέτοιο κοινό όπως το ΟΑΚΑ

Γιάνκοβιτς: Χαρά να παίζεις απέναντι σε τέτοιο κοινό όπως το ΟΑΚΑ

Ο Στέφαν Γιάνκοβιτς μίλησε από καρδιάς για το παιχνίδι με το τριφύλλι και τα συναισθήματα που του ήρθαν απέναντι στο μαγικό αυτό κοινό, όπως το αποκάλεσε.

Για το παιχνίδι: Είναι πολύ καλή ομάδα, βγήκαμε με ενέργεια, αλλά οι αντίπαλοι έκαναν κάποια μεγάλα σουτ και η άμυνα μας δεν ήταν αρκετά έτοιμη. Μας σκότωσαν στο γρήγορο παιχνίδι, έτρεχαν είναι πολύ καλοί και δεχτήκαμε πολλούς εύκολους πόντους. Η άμυνα μας ήταν το πρόβλημα σε αυτό το παιχνίδι, καθώς φάγαμε πολλούς πόντους.

Για τον αποκλεισμό από τη φετινή διοργάνωση: Σκληρό. Για εμάς το πιο σημαντικό είναι τα πλέι οφ στη λίγκα μας. Είμαστε πολύ καλοί, πρώτη θέση και θέλουμε να συγκεντωθρούμε εκεί. Ο πιο σημαντικός στόχος. Παλέψαμε σκληρά φέτος στην Ευρωλίγκα έχουμε ακόμα λίγα παιχνίδια αλλά πλέον δεν συγκρεντρωνόμαστε εκεί απόλυτα.

Για τη διαιτησία: Δεν μας επηρεάζει η διατησία. Ο προπονητής μας μίλησε μετά το παιχνίδι. O Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα και δεν μπορέσαμε να ξεφύγουμε εύκολα και να πάουμε τη νίκη που αναζητούσαμε.

Για την ομοιογένεια στην ομάδα: Είναι καλό που έχουμε τόσους Σέρβους στην ομάδα και περήφανοι που τα παιδιά κάθονται να παίξουν και να αγωνιστούν. Είναι σημαντικό.

Για το κοινό: Ο Παναθηναϊκός έχει εκπληκτικό κοινό και φαίνεται ακόμα μια φορά. Το κοινό παίζει καθοριστικό ρόλο στο παιχνίδι και χαίρεσαι πάντα να παίζεις μπροστά σε τέτοιο.