Πέντε περίεργα πράγματα που ανεβάζουν την ανδρική λίμπιντο

Πέντε περίεργα πράγματα που ανεβάζουν την ανδρική λίμπιντο

Με το τρίτο «κουφαθήκαμε»! 

Δεν είναι μόνο τα μύδια και τα στρείδια που θα ανεβάσουν τη λίμπιντο στα ύψη! Η σεξουαλική διάθεση μπορεί να τονωθεί ακόμα και από τα πιο παράξενα και περίεργα πράγματα.

Μάθε τα 5 πιο παράδοξα facts που θα εκτοξεύσουν τη λίμπιντο του συντρόφου σου:

#1 Τα καθαρά σεντόνια:

Δεν βγήκε τυχαία η παροιμία «η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά»! Σύμφωνα με Βρετανική έρευνα, τα καθαρά σεντόνια βρίσκονται αρκετά ψηλά στη λίστα με τα παράδοξα αφροδισιακά. Το σώμα μας απελευθερώνει στο κρεβάτι περίπου 1,5 εκατομμύριο νεκρά κύτταρα την ώρα, μαζί με έλαια και βακτήρια. Έτσι, τα καθαρά σεντόνια δίνουν στον εγκέφαλο ένα «σήμα» χαλάρωσης που μας κάνει ταυτόχρονα πιο ανοιχτούς απέναντι στο σεξ.

#2 Οι γυναίκες που έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με εκείνους:

Όσο περίεργο και αν ακούγεται, οι περισσότεροι άντρες ψάχνουν μια γυναίκα που να τους μοιάζει εξωτερικά! Σύμφωνα με μελέτη που έγινε από το Πανεπιστήμιο του Νότιου Ιλινόι, ο ανδρικός εγκέφαλος αντιλαμβάνεται τα παρόμοια χαρακτηριστικά ως σημάδι αναπαραγωγικής συμβατότητας, γι' αυτό και υπάρχει μια... πρωτόγονη έλξη!

#3 Η οικονομική κρίση:

Όταν ο άνθρωπος ξεμένει από χρήματα, ο εγκέφαλος του είναι προγραμματισμένος να καταφεύγει σε πρωτόγονα ένστικτα προκειμένου να αποδείξει την αξία του. Σύμφωνα με ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Κάνσας, η αναπαραγωγή φαίνεται πως αποτελεί προτεραιότητα σε αυτή την περίπτωση!

#4 Οι φίλοι του:

Όταν βρίσκεσαι ανάμεσα τους, του ξυπνάει το ένστικτο του κυνηγού! Όταν ο άνδρας βρίσκεται σε μια αντροπαρέα ενισχύεται σημαντικά το αίσθημα του ανταγωνισμού, με αποτέλεσμα να τονώνεται και η ερωτική του επιθυμία.

#5 Η μυρωδιά της κανέλας:

Ξέχνα το body butter με άρωμα βανίλια και αγόρασε προϊόντα με άρωμα κανέλας για να τον αναστατώσεις! Ερευνητές από το Σικάγο υποστηρίζουν ότι η κανέλα πυροδοτεί μια πρωτόγονη σεξουαλική αντίδραση στον ανδρικό εγκέφαλο!