Καλημέρα Ελλάδα: Τι συμβαίνει με την Μπάγια; Η εξήγηση του Γιώργου Παπαδάκη

Καλημέρα Ελλάδα: Τι συμβαίνει με την Μπάγια; Η εξήγηση του Γιώργου Παπαδάκη

Τρίτη ημέρα απουσίας της Μπάγιας Αντωνοπούλου από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, το «Καλημέρα Ελλάδα» και με τις φήμες να οργιάζουν για ρήξη στις σχέσεις της με τον Γιώργο Παπαδάκη, ο έμπειρος δημοσιογράφος πήρε θέση...

Οπως τόνισε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Παρασκευής, ο λόγος της απουσίας της έχει να κάνει με τη χορήγηση άδειας στην νεαρή δημοσιογράφο και ξεκαθάρισε πως η Μπάγια θα επιστρέψει κανονικά στα καθήκοντά της την επόμενη εβδομάδα. Ωστόσο, στο τέλος της τοποθέτησής του φάνηκε πως υπήρξε -όντως- ανάμεσά τους ένταση, επιβεβαιώνοντας εμμέσως τα σχετικά δημοσιεύματα.

«Η Μπάγια είχε μια φοβερά πετυχημένη παρουσία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Και μια φοβερή πίεση όμως. Ο σταθμός την προηγούμενη εβδομάδα έδωσε άδεια στον Ρογκάκο. Δεν είναι μόνο ο Ρογκάκος. Αν δεν ήταν η Μπάγια δεν θα τα έφερναν βόλτα. Έτσι λοιπόν για λίγες ημέρες, μετά από μια μικρή αδιαθεσία, που συνοδεύεται και από την άδειά της... Και από την άλλη εβδομάδα πάλι εδώ είμαστε. Πάντως είμαστε μια μικρή και ευτυχισμένη οικογένεια και ακόμα και αν έχουμε μικρές εντάσεις, εμείς ξέρουμε να τις ξεπερνάμε με τον τρόπο μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης.