Ποιο κουμπί θα πατούσες για να κάνεις καλύτερη τη ζωή σου; Η απάντηση δείχνει πώς νιώθεις!

Ποιο κουμπί θα πατούσες για να κάνεις καλύτερη τη ζωή σου; Η απάντηση δείχνει πώς νιώθεις!

Δοκίμασέ το... 

Δεν είναι τυχαίο ότι περιβάλλουμε τους εαυτούς μας με συγκεκριμένα χρώματα ρούχων, εσωτερικών χώρων κλπ.

Τα χρώματα που επιλέγουμε σχετίζονται άμεσα με την κατάσταση του μυαλού μας.

Το τεστ χρωμάτων «Lüscher» είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε για τη διάθεση, τις προθέσεις και την κατάσταση ενός ατόμου.

Εσύ ποιο κουμπί θα πατούσες για να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη;

Κόκκινο:

Αν επιλέξετε το κόκκινο χρώμα, σημαίνει ότι είστε άνθρωπος που είναι έτοιμος και πρόθυμος να δώσει πολλά πράγματα σε αυτόν τον κόσμο. Σημαίνει ότι θέλετε να ακούσετε, να παρατηρήσετε και να αναγνωρίσετε. Θέλετε να κάνετε το καλύτερό σας σε κάθε πτυχή της ζωής (στην εργασία και στην προσωπική σας ζωή) και θέλετε να γίνει ο καλύτερος σύντροφος και συνεργάτης.

Κίτρινο:

Η στάση σας απέναντι στη ζωή είναι αρκετά αισιόδοξη, δυναμική και θετική. Δεν φοβάστε να ρισκάρετε αλλά ταυτόχρονα είτε και λογικοί. Γνωρίζετε καλά τις δυνατότητές σας και είστε έτοιμοι να τις χρησιμοποιήσετε στο έπακρό τους.

Πορτοκαλί:

Απολαμβάνετε ακόμα και τις μικρές επιτυχίες. Μπορείτε να κατανοήσετε με τον καλύτερο τρόπο πως τα μεγάλα πράγματα, ξεκινούν με μικρά βήματα. Γι' αυτό πάντα εστιάζετε στις λεπτομέρειες και δεν χάνετε ευκαιρία να τις βελτιώσετε όσο μπορείτε.

Πράσινο:

Η επιλογή του πράσινου κουμπιού υποδεικνύει το πόσο πολύ θέλετε να είστε ελεύθεροι και ασφαλείς ταυτόχρονο. Πάντα προσπαθείτε να κρατάτε τον εαυτό σας σε ισορροπία και ηρεμία, κάτι που σας κάνει καλό φίλο και σύντροφο. Ωστόσο, υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου: στο να επιδιώξετε μια ισορροπία, μπορείτε να ξεχάσετε τα πράγματα που πραγματικά έχουν σημασία για εσάς.

Ροζ:

Ζείτε μια περίοδο που είναι γεμάτη από καλά και ευχάριστα πράγματα. Το καλά νέα είναι πως δεν παίρνετε τίποτε σαν δεδομένο σε αυτή τη ζωή και πως ζείτε τη ζωή σας στο μέγιστο. Το μόνο που πρέπει να θυμάστε, είναι πως πρέπει να κρατάτε χαμηλά το κεφάλι και να μην πάρει το μυαλό σας αέρα, γιατί έπειτα θα είναι αργά να το... μαζέψετε.

Μοβ:

Επιλέγοντας αυτό το κουμπί, δείχνετε πως η ζωή σας είναι γεμάτη με αυτά που έχετε ονειρευτεί. Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και πιστεύετε πως θα καταφέρετε όλα όσα θέλετε (αν δεν το έχετε κάνει ήδη). Ξέρετε τι αξίζετε. Χρησιμοποιήστε αυτή τη γνώση για το δικό σας κέρδος, παρά το γεγονός ότι είστε πολύ ευαίσθητος άνθρωπος.

Μπλε:

Αυτό το χρώμα δείχνει την απόλυτη ισορροπία. Εκτιμάτε την έννοια αυτής στη ζωή σας και γνωρίζετε πόσο σημαντική είναι για να την επίτευξη των στόχων σας. Γνωρίζετε πως δεν γίνεται να υπάρχει αιώνια ισορροπία στη ζωή σας, αλλά κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να την κρατήσετε στον κύκλο σας.

Γκρι:

Η λογική είναι το δεύτερο... όνομά σας. Έχετε πάντα το νου σας καθαρό και τα πόδια σας στο έδαφος. Αυτό μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε ψυχρός, αλλά όσοι σας γνωρίζουν, ξέρουν πόσο ευαίσθητοι και απλοί άνθρωποι είστε.