Η προσπάθεια ενός άνδρα να κλέψει στο ξυστό και να κερδίσει χιλιάρικα! (pics)

Η προσπάθεια ενός άνδρα να κλέψει στο ξυστό και να κερδίσει χιλιάρικα! (pics)

Δείτε τι έκανε!

Όλοι θα θέλαμε να κερδίσουμε λεφτά σε κάποιο τυχερό παιχνίδι, αλλά αυτός ο άνδρας πήρε την κατάσταση στα χέρια του!

Έτσι υποστηρίζει τουλάχιστον η εταιρεία που είναι ο αντίστοιχος... ΟΠΑΠ στην Αγγλία. Ο Έρικ Γουόκερ λοιπόν αγόρασε το Pharaoh's Fortune card και σύμφωνα με τα όσα λέει ο ίδιος, βρήκε τον συνδυασμό που απαιτείται, προκειμένου να κερδίσει 200.000 λίρες. Υπήρχαν όμως κάποιες ενστάσεις, καθώς στο Ε5 φαίνεται να υπήρχε παρέμβαση...

Τι εννοούμε; Η Camelot που τα εκδίδει, υποστηρίζει οτι το κανονικό ήταν F5 και προστέθηκε μία γραμμή στο κάτω μέρος για να μοιάζει με E5. Μάλιστα προκειμένου να καλυφθούν τα... ίχνη, το συγκεκριμένο σημείο είχε σκιστεί ξυστεί λίγο παραπάνω.

«Δεν έχω κλέψει. Έχω κερδίσει 200.000, αλλά προσπαθούν να με κοροϊδέψουν για να μου δώσουν τα λεφτά. Θέλουν να μου πουν οτι το F άλλαξε και έγινε Ε, αλλά εγώ το αγόρασα και το έξυσα. Δεν το έφτιαξα. Δεν προσπαθώ να κλέψω.

Αν υπάρχει τυπογραφικό πρόβλημα, είναι θέμα της εταιρίας και πρέπει να πληρώσει. Δεν έχει καμία σχέση με εμένα», είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της Camelot, ένας εκπρόσωπος είπε: «Σύμφωνα με την φωτογραφία που μας έστειλαν, μπορέσαμε να εξετάσουμε μέσω του συστήματός μας το συγκεκριμένο κομμάτι και διαπιστώσαμε οτι ήταν F και όχι E».