Εκτακτη προειδοποίηση Σάκη Αρναούτογλου για Θεσσαλονίκη, Μακεδονία και Θεσσαλία (video)

Εκτακτη προειδοποίηση Σάκη Αρναούτογλου για Θεσσαλονίκη, Μακεδονία και Θεσσαλία (video)

Εκτακτη προειδοποίηση έβγαλε ο Σάκης Αρναούτογλου μέσω της σελίδας του στο Facebook για ισχυρές χιονοπτώσεις που αναμένονται την Παρασκευή σε Θεσσαλία, αλλά κυρίως Μακεδονία, συμπεριλαμβανομένης και της Θεσσαλονίκης.

Τονίζει, μάλιστα, πως πέρα απ' την ομορφιά, το χιόνι μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις μετακινήσεις καθώς θα πέφτει πυκνό και με θερμοκρασίες κάτω απ' το μηδέν...

Αναλυτικά όσα έγραψε ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ:

Φίλες και φίλοι!
ΠΡΟΣΟΧΗ! Κατά διαστήματα ισχυρές χιονοπτώσεις αναμένονται την Παρασκευή στις περισσότερες περιοχές της Θεσσαλίας αλλά κυρίως της Μακεδονίας συμπεριλαμβανομένης και της Θεσσαλονίκης κάτι που σημαίνει ότι εκτός από την ομορφιά που θα δώσει το χιόνι μπορεί να δημιουργήσει και προβλήματα στις μετακινήσεις ειδικά όταν πέφτει πυκνό με θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν όπως αναμένεται να συμβεί κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας ..

Διατάξεις σαν κι αν αυτές που περιμένουμε αύριο και που δείχνουν και τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, στο παρελθόνν έχουν δώσει αρκετά εκατοστά φρέσκου χιονιού στις περισσότερες προαναφερθείσες περιοχές και μέσα και στη Θεσσαλονίκη (φυσικά όσο πιο ψηλά στη πόλη τόσο περισσότερα θα είναι αυτά) με την Χαλκιδική να βρίσκεστε στο στόχαστρο ακόμα και για ακραίες καιρικές συνθήκες χιονόπτωσης - χιονοστωσης απο τις πρωινές - προμεσημβρινές ώρες μέχρι και τα ξημερώματα του Σαββάτου ακόμα και στα νότια παραθαλάσσια τμήματά της..

Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσω εγκαίρως. Με εκτίμηση

Δείτε στο βίντεο το δελτίο καιρού του Σάκη Αρναούτογλου: