Σήμανε συναγερμός στον ΣΚΑΪ! Τεράστιος προβληματισμός για το Survivor... Μόνο αυτός μπορεί να το «γυρίσει» (photo)

Σήμανε συναγερμός στον ΣΚΑΪ! Τεράστιος προβληματισμός για το Survivor... Μόνο αυτός μπορεί να το «γυρίσει» (photo)

Συναγερμός έχει σημάνει στον ΣΚΑΪ, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης δικαιώνουν όλους όσοι εκ των προτέρων πίστευαν πως η ιδέα του Ατζούν Ιλιτζαλί για το ελληνοτουρκικό Survivor δεν θα «άγγιζε» το τηλεοπτικό κοινό της Ελλάδας.

Και δικαιώνονται πανηγυρικά, γιατί ελληνοτουρκική μονομαχία στο Survivor, χωρίς... Ντάνο δεν υπάρχει καμία περίπτωση να απασχολήσει το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, κάτι που γνώριζε εκ των προτέρων ο Ιλιτζαλί, όπως και τα στελέχη του ΣΚΑΪ που είχαν εξ αρχής επιφυλάξεις για το φετινό πρότζεκτ...

Και αυτό επιβεβαιώθηκε την πρώτη -ουσιαστικά- μέρα της μεγάλης τηλεοπτικής μάχης με το Survivor να καταποντίζεται απέναντι στα άλλα προγράμματα και τον ισχυρό ανταγωνισμό των σίριαλ, κάνοντας 15.2%, με το Τατουάζ στο 23.3 και το Master Chef στο 18.4%.

Ο προβληματισμός στα στελέχη του καναλιού του Φαλήρου είναι κάτι παραπάνω από έντονος και πλέον τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί για το προσεχές διάστημα, αφού ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει λάβει τα σχετικά μηνύματα και προφανώς κάτι θα ετοιμάσει.

Λέτε να δούμε τον Ντάνο και πάλι στον Αγιο Δομίνικο;