Τι βλέπετε σ’ αυτήν την εικόνα; Η απάντηση φανερώνει πολλά για το ασυνείδητό σας (photos)

Τι βλέπετε σ’ αυτήν την εικόνα; Η απάντηση φανερώνει πολλά για το ασυνείδητό σας (photos)

Κάντε το τεστ.

Το παρακάτω τεστ αποκαλύπτει βασικά μυστικά για τα όσα κρύβονται στο ασυνείδητό σας και την προσωπικότητά σας. Δεν χρειάζεται να το σκεφτείτε σε μεγάλο βαθμό, αλλά να επιλέξετε με γνώμονα τη διαίσθησή σας.

Αν η πρώτη εικόνα που είδατε είναι ένα πρόσωπο, αυτό δείχνει πως προσπαθείτε να δημιουργήσετε την ιδανική εικόνα για τον εαυτό σας. Για να μπορέσετε να το κάνετε αυτό, συλλέγετε πολλά κομμάτια, είτε αυτά είναι υλικά, όπως ρούχα και αξεσουάρ, ακόμα και κοινωνικοί τίτλοι, φίλους και συνεργάτες. Ωστόσο, η προσπάθεια αυτή είναι αντιπαραγωγική, καθώς η τελειότητα είναι μία ψευδαίσθηση. Το σημαντικό είναι να αντιληφθείτε πως ο βασικός σκοπός σας δεν είναι η έκκριση από τους άλλους.

Αν έχετε δει εγκέφαλο και δέντρο, τότε θέλετε να αποκτήσετε πολλές γνώσεις και κάνετε προσπάθεια να κατανοήσετε όσα μπορείτε περισσότερα για τον κόσμο. Θέλετε να μαθαίνετε νέα πράγματα και κατανοείτε εύκολα την ψυχολογία. Βέβαια, αυτή η προσπάθεια ίσως να σας οδηγήσει σε λάθος... δρόμο, καθώς πρέπει να προσέξετε να μην χάσετε τον εαυτό σας.

Τέλος, αν έχετε δει πουλιά και φύση, το μόνο που θέλετε είναι να είστε ελεύθεροι, χωρίς να μπαίνετε στους... κανόνες των άλλων. Όνειρό σας είναι να ταξιδεύετε και να γνωρίσετε τον κόσμο. Ακόμα, δεν νοιάζεστε πραγματικά για το πώς σας βλέπουν οι άλλοι.

Δείτε...