Έριξε μαγειρική σόδα στα παπούτσια της - Δείτε γιατί και θα το κάνετε κι εσείς (video)

Έριξε μαγειρική σόδα στα παπούτσια της - Δείτε γιατί και θα το κάνετε κι εσείς (video)
Pixabay

Θα σας λύσει τα χέρια.

Ένα έξυπνο κόλπο για να διατηρηθούν τα παπούτσια για όσο το δυνατόν περισσότερο διάστημα παρουσιάσει το συγκεκριμένο βίντεο. Μάλιστα, αυτά που θα χρειαστείτε είναι υλικά που τα έχετε στην κουζίνα σας και δεν είναι ακριβά.

Όπως είναι γνωστό, η μαγειρική σόδα δεν μπορεί να προσφέρει λύσεις μόνο στο μαγείρεμα, αλλά και σε άλλους τομείς, όπως η καθαριότητα, μια και μπορεί να αντεπεξέλθει ακόμα και απέναντι σε σκληρούς λεκέδες. Τώρα, στο... στόχαστρο είναι τα παπούτσια.

Όλοι έχουμε φτάσει στο σημείο να αντιλαμβανόμαστε μία... μικρή - ή μεγάλη - άσχημη μυρωδιά που αναδύεται από τα παπούτσια μας. Πλέον, υπάρχει η λύση. Σε μία πλαστική σακούλα ανακατεύουμε λίγο καλαμποκάλευρο με μπέικιν πάουντερ, μαγειρική σόδα και μερικές σταγόνες από αιθέριο έλαιο.

Το αφήνουμε για λίγη ώρα και στην συνέχεια παίρνουμε την σκόνη που έχει δημιουργηθεί και ρίχνουμε λίγη μέσα σε κάθε παπούτσι και το τινάζουμε ελαφρά για να πάει παντού. Το μπέικιν πάουντερ και η σόδα θα αντιμετωπίσουν την άσχημη μυρωδιά, ενώ το αιθέριο έλαιο θα δώσει άλλο... άρωμα στο παπούτσι.

Δείτε...

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις.