Άκουγαν θόρυβο κάτω από το αμάξι τους - Τρελάθηκαν μόλις το έπιασαν (video)

Άκουγαν θόρυβο κάτω από το αμάξι τους - Τρελάθηκαν μόλις το έπιασαν (video)
Pixabay

Ένα περίεργο περιστατικό.

Την βοήθειά τους σε δύο νεαρές κοπέλες που είχαν πρόβλημα με το αυτοκίνητό τους πρόσφεραν δύο εργαζόμενοι σε συνεργείο. Συγκεκριμένα, κατά την επιστροφή τους στην δουλειά τους, είδαν τις κοπέλες να έχουν ανεβασμένο το καπό. Τις παρατήρησαν για λίγη ώρα, μέχρι που κατάλαβαν πως αντιμετώπιζαν ένα πρόβλημα.

Έτσι, τις πλησίασαν και πρόσφεραν βοήθεια. Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, η Άμπερ ΜακΓκιλ και ένας συνάδερφός της, διαπίστωσαν πως στο εσωτερικό του αυτοκινήτου είχε παγιδευτεί ένα μικρό γατάκια. Μάλιστα, το άκουγαν, αλλά δεν μπορούσαν να το πιάσουν.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Τότε αποφάσισαν να ζητήσουν από τις δύο κοπέλες να οδηγηθούν μέχρι το συνεργείο, όπου υπήρχε ο εξοπλισμός για να βγάλουν το γατάκι απ’ αυτή τη θέση. Όπως περιγράφεται στο βίντεο, το μεγαλύτερο άγχος ήταν μήπως το μικρό ζώο ήταν κοντά στην μηχανή, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για την ζωή του.

Ωστόσο, το ευχάριστο ήταν πως όταν το αυτοκίνητο έφτασε στο συνεργείο, το γατάκι ήταν ακόμα στην ίδια θέση και συνέχιζε να νιαουρίζει. Άμεσα το αμάξι μπήκε στην ράμπα και σηκώθηκε ψηλά. Έπειτα από λίγη ώρα, όλα είχαν πάρει το… δρόμο τους, μια και έπιασαν το γατάκι.

Μάλιστα, το μικρό ζωάκι προκάλεσε χαρά και ενθουσιασμό στα δύο κορίτσια, τα οποία αποφάσισαν να το κρατήσουν.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αρκούδα έκοβε βόλτες σε… σκεπή σπιτιού! (video)

Ο αστυνομικός που ζει δέκα χρόνια με μία σφαίρα στο κεφάλι (pics)

Συγκλονιστική αλλαγή στο σώμα αθλητή μετά την περιπέτειά του με τον κορονοϊό (vid)