Πίνετε το νερό που έχετε δίπλα σας το βράδυ; Είναι επικίνδυνο (video)

Πίνετε το νερό που έχετε δίπλα σας το βράδυ; Είναι επικίνδυνο (video)

Μία κακή συνήθεια.

Ορατός είναι ο κίνδυνος για την υγεία όσων καταναλώνουν το νερό σε ποτήρι που έχουν δίπλα στο κομοδίνο τους κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μάλιστα, θα πρέπει άμεσα να κόψουν αυτή την… συνήθεια ή να βρουν άλλους τρόπους για να μπορέσουν να έχουν άμεση πρόσβαση σε πόσιμο νερό όταν κοιμούνται.

Η αλήθεια είναι πως η… παρουσία ενός ποτηριού με νερό δίπλα από το κρεβάτι προσφέρει μεγάλη ευκολία σε όλους, καθώς δεν είναι αναγκασμένοι να σηκωθούν μέσα στην νύχτα και να πάνε μέχρι την κουζίνα, με αποτέλεσμα να χάσουν πολύτιμο χρόνο από τον ύπνο τους.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη συνήθεια είναι περισσότερο επιβλαβής για την υγεία μας, απ’ ότι θα μπορούσατε να φανταστείτε. Ο λόγος έχει να κάνει με την… δράση που υπάρχει μεταξύ της ατμόσφαιρας και του νερού. Άλλωστε, πολλές φορές θα έχετε παρατηρήσει μία διαφορά στην γεύση όταν πιείτε νερό μετά από μερικές ώρες.

Συγκεκριμένα, το νερό μόλις μείνει εκτεθειμένο με τον αέρα, απορροφά διοξείδιο του άνθρακα, με αποτέλεσμα ένα μέρος να μετατρέπεται σε ανθρακικό οξύ. Το pH του νερού αλλάζει, με αποτέλεσμα να αλλάζει και η γεύση. Παράλληλα, αν αφήσετε ένα ποτήρι με νερό, τότε είναι πιθανό να πέσει σκόνη μέσα.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε την 29χρονη που έχει πόδια ύψους 134 εκατοστών! (photos)

Η Κάιλι Τζένερ ζάλισε τους πάντες με μαγιό… κόλαση (pics+vid)

Έβαλε κουτάλι σε βρασμένο αυγό - Θα το κάνετε άμεσα (video)