Ζευγάρι έκανε γάμο και ταυτόχρονα κηδεία στην ίδια τελετή (video)

Ζευγάρι έκανε γάμο και ταυτόχρονα κηδεία στην ίδια τελετή (video)
Pixabay

Νέα… δεδομένα στις τελετές γάμων.

Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει πολύ της… μόδας η… γαμοβάπτιση. Ήτοι να τελείται την ίδια μέρα και με λίγη ώρα διαφορά, ο γάμος ενός ζευγαριού και ακολουθεί η βάπτιση του παιδιού. Ωστόσο, πλέον υπάρχει και νέα… τελετή. Αυτή του γάμου και ταυτόχρονα της κηδείας.

Μπορεί να ακούγεται μακάβριο και η αλήθεια είναι ότι αυτό ακριβώς είναι. Την… πρωτοπορία έκανε ένα ζευγάρι από την Ινδονησία. Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός πως ο γαμπρός ήθελε να έχει… παρών τον πατέρα του στον γάμο, ο οποίος είχε «φύγει» πριν από μερικές μέρες.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Συγκεκριμένα, ο Ρομαντάνι Πότερα Πρατάμα και η σύντροφός του είχαν προγραμματίσει τον γάμο τους πριν από μερικές εβδομάδες. Όμως, αποφάσισαν να ανατρέψουν τα πλάνα τους, λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού. Πριν από μερικές μέρες, ο πατέρας του γαμπρού άφησε την τελευταία του πνοή από καρδιακή προσβολή.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του εξωτερικού, ο Ρομαντάνι δεν ήθελε να κάνει τον γάμο χωρίς τον πατέρα του και για τον λόγο αυτό, προχώρησαν γρήγορα τις ετοιμασίες και στις 11 Ιουλίου στην πόλη Σαμαρίντα της επαρχίας της Ανατολικής Καλιμαντάν, έλαβε χώρα ο γάμος και ταυτόχρονα η κηδεία.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έφηβοι έπιασαν τεράστιο τόνο έπειτα από 7 ώρες μάχης (video)

Έβαλε παγάκια στο πλυντήριο των ρούχων - Το κόλπο που τη βοήθησε (video)

Κάπου υπάρχει μία ψησταριά - Μπορείς να την βρεις; (photos)