Επική κότα δροσίζεται το καλοκαίρι με… κρύο καφέ (video)

Επική κότα δροσίζεται το καλοκαίρι με… κρύο καφέ (video)
Pixabay

Της έχει γίνει… συνήθεια.

Τον καλύτερο τρόπο για να μπορεί να ξεπερνά τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού φαίνεται πως έχει βρει μία κότα, η οποία εμφανίζεται ιδιαίτερα… περπατημένη και απολαμβάνει τον κρύο καφέ της ιδιοκτήτριάς της.

Συγκεκριμένα, η Τερέζα Σμιθ, η οποία είναι φοιτήτρια, μία μέρα επέστρεψε στο σπίτι της με το αυτοκίνητό της, έχοντας για παρέα την Σουίτ Πι, την αγαπημένη της κότα. Κάποια στιγμή σταμάτησε για πάρει έναν κρύο καφέ, θέλοντας να δροσιστεί.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Ωστόσο, λίγο αργότερο διαπίστωσε πως η κούπα με τον καφέ είχε μπει στο… στόχαστρο της μικρής κότας, η οποία έκανε… κίνηση για να δοκιμάσει. Μάλιστα, στην συνέχεια έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ρόφημα της 18χρονης φοιτήτριας.

«Η Σουίτ Πι συχνά δοκιμάζει τα φαγητά και τα ποτά μου. Αυτό το βίντεο είναι μόνο ένα παράδειγμα. Νομίζω το ευχαριστήθηκε!», ανέφερε η Τερέζα Σμιθ. Και συνεχίζει: «Η Σουίτ Πι τα πηγαίνει μια χαρά αφότου δοκίμασε τον καφέ και παρότι η καφεΐνη μπορεί να είναι βλαβερή για τα πτηνά, ήπιε μόνο μια μικρή γουλιά, οπότε δεν πιστεύω να την πειράξει».

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αυτά είναι τα φυσικά κόλπα για να μην βρωμάει το ψυγείο σας (photos)

Σήκωσε το καπάκι και «πάγωσε» με το μεγάλο φίδι που ήταν μέσα (video)

Επική γκάφα - Πήγε να πιάσει το ψάρι αλλά την πάτησε (video)