Έπιασαν τεράστιο πύθωνα σε στάβλο και τον έψησαν στα κάρβουνα (video)

Έπιασαν τεράστιο πύθωνα σε στάβλο και τον έψησαν στα κάρβουνα (video)
Youtube

Απίστευτα πράγματα.

Πριν από μερικές μέρες, ένας χωρικός από το Λάος αντιλήφθηκε μέσα στον στάβλο που είχε βάλει τις αγελάδες του να βρίσκεται ένας τεράστιος πύθωνας, μήκους πέντε μέτρων. Μάλιστα, το ερπετό είχε εξαπολύσει πολλές επιθέσεις στα ζώα του ιδιοκτήτη.

Έτσι, ο Μούκντα Ιντιλάρτ, περί ου ο λόγος, αποφάσισε να αναλάβει δράση και για τον λόγο αυτό ζήτησε την βοήθεια των συγχωριανών του, ούτως ώστε να πιάσουν και να σκοτώσουν τον τεράστιο πύθωνα. Μάλιστα, η μάχη κράτησε για μερικά λεπτά.

«Δεν είχα δει ένα φίδι τόσο μεγάλο όπως αυτό. Είναι τεράστιο. Μπορεί να ταΐσει πολλούς ανθρώπους», ήταν τα λόγια του χωρικού, σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας από την Ασία, ο οποίος έπειτα από πέντε λεπτά, κατάφερε να σκοτώσει το ερπετό.

Στην συνέχεια, ο Μούκντα πήρε το φίδι και με την βοήθεια των τεσσάρων αγροτών που τον είχαν βοηθήσει, άναψαν την φωτιά και έβαλαν τον πύθωνα στα κάρβουνα, προκειμένου να τον απολαύσουν ως δείπνο.

«Εάν δεν το σκοτώναμε, θα μας σκότωνε κι εμάς και τις αγελάδες», συνέχισε ο χωρικός, ο οποίος έπειτα από λίγη ώρα στην φωτιά, σκάλισε το σώμα του φιδιού, προκειμένου να αποκαλυφθεί το κρέας που ήταν από κάτω.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτη απάντηση γυναίκας σε λεωφορείο που δεν φορούσε μάσκα (video)

Big Brother: Αυτή είναι η πιο εντυπωσιακή γυναίκα του παιχνιδιού (photos)

Αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία δείχνει πολλά για το χαρακτήρα σου