Ήπιε τον καφέ και «πάγωσε» μ’ αυτό που βρήκε μέσα - Αηδίασε (video)

Ήπιε τον καφέ και «πάγωσε» μ’ αυτό που βρήκε μέσα - Αηδίασε (video)
Pixabay

Κανείς δεν θέλει να κάνει μία τέτοια ανακάλυψη.

Μπροστά σ’ έναν τρομερό… εφιάλτη βρέθηκε ένας πελάτης μιας καφετέριας, καθώς βρήκε κάτι… τραγικό, όχι όταν πήγε τον αγαπημένο του καφέ, αλλά μερικές γουλιές πριν τελειώσει το ρόφημά του.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός άνδρας εργάζεται σε μία εταιρεία και κοντά υπάρχει μία καφετέρια. Συχνά πυκνά, ο νεαρός πηγαίνει στο καφέ, προκειμένου να πάρει το αγαπημένο του ρόφημα, έναν παγωμένο καπουτσίνο. Έτσι, έκανε και τώρα, μόνο που στην συνέχεια βρέθηκε μπροστά σ’ ένα αηδιαστικό θέαμα.

Όπως μπορείτε να δείτε και στα πλάνα που ακολουθούν από το βίντεο, το οποίο τράβηξε ο πελάτης, περισσότερο μάλλον για αποδεικτικά στοιχεία και λιγότερο για να γίνει viral και να κάνει τον γύρο του διαδικτύου, στο κάτω μέρος του ποτηριού ήταν μία κατσαρίδα.

Όπως σημειώνεται στα σχόλια που υπήρχαν κάτω από το βίντεο, το αηδιαστικό έντομο ήταν παγωμένο και ήταν μέσα στον καπουτσίνο. Ωστόσο, αυτό που μεγαλώνει τον εφιάλτη ήταν το γεγονός πως ο νεαρός άνδρας έφτασε στην ανακάλυψη, λίγο πριν τελειώσει τον καφέ του. Άρα είχε καταναλώσει το μεγαλύτερο μέρος του ροφήματός του, με το έντομο να βρίσκεται μέσα.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτη απάντηση γυναίκας σε λεωφορείο που δεν φορούσε μάσκα (video)

Big Brother: Αυτή είναι η πιο εντυπωσιακή γυναίκα του παιχνιδιού (photos)

Αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία δείχνει πολλά για το χαρακτήρα σου