Γυναίκα καθόταν στον κήπο όταν είδε κάτι τρομακτικό (video)

Γυναίκα καθόταν στον κήπο όταν είδε κάτι τρομακτικό (video)
Pixabay

Δεν μπορούσε να κουνηθεί.

Έναν απρόσκλητο… επισκέπτη είχε μία γυναίκα, την στιγμή που είχε βγει στον κήπο της και απολάμβανε την ηρεμία της. Ξαφνικά άκουσε έναν θόρυβο που ερχόταν από τις γλάστρες. Μάλιστα, μόλις αντίκρισε τι ήταν βρέθηκε άμεσα στο εσωτερικό του σπιτιού της και δεν μπορούσε να κάνει ούτε… βήμα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Ταϊλάνδη, όπου η Ουάνι Προυνγκνί, για την οποία και σας γράφουμε, έζησε στιγμές αγωνίες μέσα στο σπίτι της. Όπως μπορείτε να δείτε και στα πλάνα από το βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες εβδομάδες, μέσα στις γλάστρες της ήταν κάτι που «πάγωσε» το… αίμα της.

Συγκεκριμένα, μεταξύ των φυτών αντιλήφθηκε μία παράξενη κίνηση και μόλις κοίταξε καλύτερα διαπίστωσε πως στο σημείο βρισκόταν μία κόμπρα, η οποία είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη. Για τον λόγο αυτό, μπήκε αμέσως στο σπίτι της και άρχισε να τραβάει στην πορεία του φιδιού σε βίντεο.

«Ήταν κάτι ιδιαίτερα τρομακτικό. Δεν μπορούσα να κάνω ούτε ένα βήμα από το σαλόνι μου, καθώς ήταν κοντά η κόμπρα», υποστήριξε μεταξύ άλλων στα τοπικά Μέσα.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Πιθανός σχηματισμός Medicane... Η προειδοποίηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

Άφησε ανοιχτό παράθυρο και έφυγε για 6 μήνες - Δεν φαντάζεστε τι βρήκε όταν γύρισε (pics)

Καιρός: Ο φετινός χειμώνας θα είναι... Η πρώτη εκτίμηση και η ανάλυση Αρναούτογλου