Άφησε για λίγο ανοικτό το αμάξι - Απίστευτο αυτό που βρήκε στο πίσω κάθισμα (video)

Άφησε για λίγο ανοικτό το αμάξι - Απίστευτο αυτό που βρήκε στο πίσω κάθισμα (video)
Youtube

Δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Έναν απρόσκλητο επισκέπτη είχε ένας νεαρός οινοπαραγωγός όταν άφησε ανοικτό το αυτοκίνητό του με το κλιματιστικό σε λειτουργία, με αποτέλεσμα να αφήσει… πρόσφορο έδαφος στον εισβολέα να πάρει… θέση στο πίσω κάθισμα.

Συγκεκριμένα, ο Τιμ Γουίτροου από την Αυστραλία είχε πάει στα κτήματά του για να διαπιστώσει την κατάσταση των αμπελώνων του. Λόγω της έντονης ζέστης που επικρατούσε την συγκεκριμένη μέρα αποφάσισε να αφήσει ανοικτό το αυτοκίνητό του και με το κλιματιστικό σε λειτουργία, προκειμένου να μπορεί να μπαίνει και να βγάνει όποτε θέλει ο σκύλος του.

Ωστόσο, μόλις ο Τιμ επέστρεψε από τις δουλειές του και θέλησε να αποχωρήσει, διαπίστωσε κάτι… περίεργο στο πίσω κάθισμα. Όπως μπορείτε να δείτε και στα πλάνα, στο αμάξι είχε… εισβάλει ένα κοάλα.

«Όταν μπήκαμε στο αμάξι, πρόσεξα αυτά τα φουντωτά αυτιά να βγαίνουν από το πίσω κάθισμα. Ήταν μια πραγματικά ζεστή μέρα κι άφησα το αμάξι αναμμένο και τον κλιματισμό και την πόρτα ανοιχτά για να μπαινοβγαίνει ο σκύλος», ήταν τα πρώτα λόγια του νεαρού άνδρα στα τοπικά Μέσα. Και συνέχισε: «Αυτά παθαίνεις εάν αφήνεις το αμάξι σου ανοιχτό στην Αυστραλία. Μπορεί να καταλήξεις με ένα κοάλα στο πίσω κάθισμα κι όχι μόνο».

Δείτε το απολαυστικό βίντεο…

Συνεχής ενημέρωση - Καιρός.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός... άσπρο - μαύρο! Η ενημέρωση του Τάσου Αρνιακού για την κακοκαιρία!

Είδε φίδι να μπαίνει στο υπόγειο - Απίστευτος ο τρόπος που το έβγαλαν (video)

Το έξυπνο κόλπο για να ζεστάνετε δύο πιάτα στον φούρνο μικροκυμάτων (video)