Λύκος πάει να κλέψει το φαγητό αρκούδας - Η απίστευτη αντίδρασή της (video)

Λύκος πάει να κλέψει το φαγητό αρκούδας - Η απίστευτη αντίδρασή της (video)
Youtube

Πονηρός ο λύκος.

Την ευκαιρία να αρπάξει το φαγητό που είχε μπροστά της μία αρκούδα νόμιζε πως είχε βρει ένας λύκος, όταν το μεγάλο ζώο έδειχνε να είναι λίγο ράθυμο δίπλα από το αρσενικό ελάφι που είχε σκοτώσει, μερικές ώρες νωρίτερα.

Για τον λόγο αυτό, ο λύκος άρχισε να πλησιάζει προς το θήραμα που είχε μπροστά της η τεράστια αρκούδα γκρίζλι, στο Εθνικό Πάρκο Άγριας Ζωής στο Γέλοουστοουν των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, με σκοπό να… αρπάξει κι αυτός ένα κομματάκι.

Η αρκούδα δεν έδειχνε μεγάλη σημασία στις κινήσεις του λύκου, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να αποκτά μεγαλύτερη… αυτοπεποίθηση και να συνεχίζει τις κινήσεις του προς το ελάφι. Ωστόσο, έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα, όλα άλλαξαν, ελέω της τρομερής αντίδρασης της μεγάλης αρκούδας.

Συγκεκριμένα, μόλις η τελευταία αντιλήφθηκε πως η άφιξη του λύκου είχε να κάνει με το θήραμα που είχε μπροστά της, σηκώθηκε και έδειξε το ανάστημά της στον λύκο, ο οποίος έσπευσε να… εξαφανιστεί από μπροστά της. Αλλά δεν τα παράτησε και έκανε και νέα προσπάθεια. Όμως και πάλι η αρκούδα έδειξε τα… δόντια της.

Δείτε το βίντεο…

Συνεχής ενημέρωση - Καιρός.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Διαβάστε επίσης:

Πότε αλλάζει η ώρα 2020: Έρχεται η χειμερινή ώρα – Μία ώρα πίσω τα ρολόγια σας!

Καιρός: Μουντό σκηνικό, θερμή εισβολή και... συννεφόκαμα! Η ανάλυση Αρναούτογλου

GNTM 3: Η Χρύσα ξεσπά για τη γυμνή φωτογράφιση (video)