Τρόμος σε μπάρμπεκιου - Έτρεξαν πανικόβλητοι μ’ αυτό που τους πλησίαζε (video)

Τρόμος σε μπάρμπεκιου - Έτρεξαν πανικόβλητοι μ’ αυτό που τους πλησίαζε (video)
Youtube

Εικόνες πανικού για μία παρέα.

Απίστευτη τροπή πήρε το μπάρμπεκιου που είχε διοργανώσει μία παρέα, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά τους από το… πουθενά ένας απρόσκλητος και εξαιρετικά επικίνδυνος «επισκέπτης».

Όπως μπορείτε να δείτε και στα πλάνα που ακολουθούν στο βίντεο, η παρέα κάθεται αμέριμνη κοντά στο μπάρμπεκιου και… απολαμβάνουν τις ετοιμασίες για το δείπνο. Κάποια στιγμή, ένας νεαρός σηκώθηκε για να πάρει τουαλέτα, όταν παρατήρησε κάτι που τον έκανε να πανικοβληθεί.

Συγκεκριμένα, κοντά στο σημείο που ήταν η παρέα, έκανε την εμφάνισή του ένα φίδι κρέιτ, ή βούγγαρος, το οποίο είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο και το τσίμπημά του μπορεί να σκοτώσει έναν ενήλικο άνδρα μέσα σε λίγα λεπτά. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ακολούθησε πανικός στην αυλή, ενώ και το ερπετό έδειχνε τρομαγμένο από τις κινήσεις των ανθρώπων.

«Χαλαρώναμε όπως συνήθως στην εξοχή και ποτέ δεν είχαμε σκεφτεί τίποτα σχετικά με φίδια. Τώρα το περιστατικό θα μας μείνει στο μυαλό και θα το σκεφτόμαστε κάθε που βγαίνουμε να φάμε έξω από το σπίτι. Εάν ο φίλος μας δεν είχε σηκωθεί να πάει στο μπάνιο, το φίδι κρέιτ θα μπορούσε να είχε δαγκώσει οποιονδήποτε από εμάς».

Δείτε το βίντεο…

Συνεχής ενημέρωση - Καιρός.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Διαβάστε επίσης:

Το λάθος που κάνουμε σχεδόν όλοι στην τουαλέτα

Λύκος πάει να κλέψει το φαγητό αρκούδας - Η απίστευτη αντίδρασή της (video)

Τρομακτικό ατύχημα σε ράλι στη Γαλλία! Αγωνιστικό αυτοκίνητο… απογειώθηκε (video)