Έκανε τη ψαριά της ζωής του - Έβγαλε έναν σπάνιο λευκό καρχαρία (video)

Έκανε τη ψαριά της ζωής του - Έβγαλε έναν σπάνιο λευκό καρχαρία (video)

Τρελάθηκε ο ψαράς.

Μπροστά σ’ ένα σπάνιο θέαμα βρέθηκε ένας ψαράς όταν ήταν στα ανοικτά μαζί με τους φίλους του και κατάφερε να πιάσει έναν σπάνιο λευκό καρχαρία. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, έγινε άμεσα viral.

Συγκεκριμένα, ο Τζέισον Τζίλεσπι είχε βγει στα ανοικτά του Isle of Wight, του μεγαλύτερου νησιού στην Μάγχη που ανήκει στην Μεγάλη Βρετανία. Κάποια στιγμή κατάλαβε πως κάτι είχε πιάσει με το καλάμι του και για τον λόγο αυτό ξεκίνησε να τραβάει το ψάρι. Μόλις το έβγαλε έπαθε… σοκ.

Βλέπετε, ο 50χρονος είχε πιάσει έναν σπάνιο λευκό καρχαρία, περίπου ενός μέτρου. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο καρχαρίας ήταν λευκιστικός, ήτοι είχε χάσει όλη τη χρωστική ουσία στο δέρμα του.

«Ψαρεύω 30 χρόνια και δεν έχω δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο. Προφανώς είναι μια κατάσταση όπου η χρωστική ουσία πεθαίνει από το χρώμα του δέρματος. Είναι παρόμοιο με έναν αλμπίνο, αλλά γενικά έχουν κόκκινα μάτια. Το έπιασα την Τρίτη, έξω από το Isle of Wight -ποιες είναι οι πιθανότητες; Δεν έχω ιδέα. Είναι το ψάρι μιας ζωής, ένα στα εκατομμύρια», ήταν τα λόγια του ψαρά.

Πάντως, έπειτα από τις σχετικές φωτογραφίες, ο Τζέισον αποφάσισε να ρίξει και πάλι τον σπάνιο καρχαρία στο νερό, όπως κάνει κάθε φορά όταν πιάνει καρχαρίες.

Δείτε…

Συνεχής ενημέρωση - Καιρός.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Τι πιστεύει ο Τάσος Αρνιακός για τον επερχόμενο χειμώνα...

Κορονοϊός: Αυτές είναι οι 9 χώρες χωρίς κανένα κρούσμα (video)

Αυτό είναι το πιο στενό εστιατόριο στον κόσμο (video)