Σισέ: «Προπονητής στον Παναθηναϊκό...»

Σισέ: «Προπονητής στον Παναθηναϊκό...»

Ορθάνοικτο αφήνει το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την προπονητική ο Τζιμπρίλ Σισέ, τονίζοντας ότι θα ήθελε να δουλέψει ως τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζιμπρίλ Σισέ στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Για το μέλλον του:

«Δεν είναι ψέματα αυτό που είπα: Πονάω 24 ώρες το 24ωρο! Είπα ότι θα σταματήσω το καλοκαίρι... Ο προπονητής της Μπαστιά τόνισε ότι δε θα με αφήσει γιατί, όπως είπε, στο παρελθόν έχω επανέλθει ύστερα από δύο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς. Και είναι αλήθεια αυτό... Αλλά επειδή δεν είναι πια... τινέιτζερ και επίσης δεν ξέρω αν θα συνεχίσω μετά το καλοκαίρι, να απαντήσω στο ερώτημα: Θα μπορούσα να παίζω ύστερα από δύο χρόνια ταλαιπωρίας ως... Σισέ ή όχι; Σε αυτό το σημείο βρίσκομαι τώρα. Είπα "τέλος"! Θαύμα θα με σώσει... Γίνονται θαύματα. Αλλά είναι δύσκολο. Δε νομίζω. Θα δούμε...»

Για το τι θα κάνει όταν αποσυρθεί:

«Συμφωνείτε ότι δεν είμαι ο κλασικός τύπος προπονητή; Αυτό πιστεύω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Αν θα ασχοληθώ με τη μόδα; Με ενδιαφέρει. Το ξέρετε όλοι! Έπειτα από μία πλούσια καριέρα, όταν έδωσες και πήρες τόση αγάπη και από τον κόσμο όπως εγώ, είναι φυσική τάση να θέλεις να ασχοληθείς και πάλι με πράγματα που αγαπάς... Αυτό θα κάνω. Ίσως συνυπάρξουν και τα δύο. Η προπονητική και η μόδα! Θα αποφασίσω την κατάλληλη στιγμή...».

Για το ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού και την αντίδραση των οπαδών σε μία τέτοια εξέλιξη:

«Συχνά τους φέρνω στο μυαλό μου! Έκανα φίλους στην Αθήνα! Με φαντάζεστε στον πάγκο του Παναθηναϊκού; Θα αρέσει στους φίλους μου που φορούν πράσινα κασκόλ. Θα αρέσει και σε εμένα! Όμως ας μην... τρέχουμε τόσο γρήγορα. Προέχει το σήμερα. Και το σήμερα είναι η Μπαστιά, οι πόνοι στο σώμα μου και η απόφαση για το μέλλον μου... Αν, τελικά, γίνω και προπονητής, ίσως περάσω πάλι από την Αθήνα. Γιατί οι καλοί φίλοι δε χάνονται ποτέ! Χαιρετισμούς σε όλους τους φίλους μου και ευχές να βρει τον δρόμο του ο Παναθηναϊκός με όνειρο, σχέδιο και βέβαια χρήματα... Όπως, όμως, έλεγα όταν ήμουν στη χώρα σας... ακόμη και πολλά χρήματα χωρίς μελέτη, όνειρο και σχέδιο, πάνε χαμένα!».