Διαχείριση κεφαλαίου στο Πόκερ

Διαχείριση κεφαλαίου στο Πόκερ

Όταν ένας παίχτης αποφασίσει να ασχοληθεί με το πόκερ θα πρέπει να ξέρει πώς να διαχειριστεί το αρχικό του κεφάλαιο(bankroll), διαφορετικά θα βρεθεί να χάνει πολύ εύκολα τα χρήματά του.

Πολλοί επαγγελματίες παίχτες με εξαιρετικές ικανότητες, έχουν χρεοκοπήσει εξαιτίας κακής διαχείρισης των χρημάτων τους. Ένας μέτριος παίχτης μπορεί σε βάθος χρόνου να καταφέρει μεγαλύτερα κέρδη με σωστή διαχείριση απο έναν καλό με λανθασμένη.

Το αρχικό κεφάλαιο που θα πρέπει να έχεις για να συμμετέχεις σε κάποιο τραπέζι PL(Pot Limit) 9-10 ατόμων, θα πρέπει να είναι όσο και αν ακούγεται αδύνατο, 200 με 300 φορές το μέγιστο ποντάρισμα. Δηλαδή για να συμμετέχεις σε τραπέζι με μέγιστο ποντάρισμα 1€, το κεφάλαιο που θα πρέπει να διαθέτεις είναι 200 ή 300€, έτσι μπορείς να διαχειριστείς κάποιες απώλειες και να έχεις μεγαλύτερη ηρεμία στο παιχνίδι σου. Αυτό συμβαίνει γιατί πολλοί παίχτες χάνουν την ψυχραιμία τους μετά απο κάποια σερί ατυχίας και με μικρά κεφάλαια είναι βέβαιο οτι αργά ή γρήγορα θα χάσουν όλα τους τα χρήματα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο Casinowinners.