Η Adidas μας συστήνει το Future Arena

Η Adidas μας συστήνει το Future Arena

Η adidas δίνει μια γεύση από το μέλλον με την πρώτη στον κόσμο 360O ψηφιακή εμπειρία ποδοσφαίρου.

Το FUTURE ARENA ανοίγει τις πόρτες του στο Παρίσι για τους δημιουργούς της επόμενης μέρας του ποδοσφαίρου

Η adidas έδωσε μια γεύση από το μέλλον του ποδοσφαίρου μέσα από το πρώτο 360O ψηφιακό γήπεδο του κόσμου, το FUTURE ARENA στο Saint Denis του Παρισιού.

Οι Zinedine Zidane, Xavi Hernandez και Per Mertesacker ένωσαν τις δυνάμεις τους με νέους ποδοσφαιριστές από τη Γερμανία, την Ισπανία, τη Ρωσία, το Βέλγιο, τη Δανία και τη Σουηδία στο FUTURE ARENA που άνοιξε τις πόρτες του την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου. Ο Zidane, ο οποίος καθ 'όλη τη λαμπρή του καριέρα έπαιξε σε μερικές από τις πιο δύσκολες έδρες στον κόσμο, οδήγησε τους δημιουργούς της νέας εποχής του ποδοσφαίρου, οι οποίοι έζησαν το όνειρο της εκπροσώπησης της χώρας τους μπροστά σε 50.000 οπαδούς.

Η νέα γενιά του ποδοσφαίρου βίωσε μια πραγματικά πρωτοποριακή εμπειρία, παίρνοντας μια γεύση από το ψηφιακό μέλλον του ποδοσφαίρου, καθώς οι ψηφιακοί φίλαθλοι αντιδρούσαν ζωντανά σε κάθε γκολ, κάθε χαμένη ευκαιρία και κάθε εξωπραγματική επίδειξη δεξιοτήτων.

Ο Zidane, ένας ζωντανός θρύλος του ποδοσφαίρου που προσπαθεί διαρκώς να μοιραστεί την εμπειρία του με τις νεότερες γενιές και έχει παίξει σε μερικά από τα πιο μυθικά στάδια, δήλωσε: «Μου άρεσε η ιδέα να κάνω τους νέους ποδοσφαιριστές να νιώσουν τα συναισθήματα που βίωσα αγωνιζόμενος μπροστά σε τεράστια πλήθη κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. Το να παίζεις στην τελική φάση του EURO, η πίεση που νιώθεις πριν τον αγώνα, η αδρεναλίνη που σε κατακλύζει όταν είσαι στη φισούνα, οι φωνές του κόσμου που σε σπρώχνουν να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό, είναι εμπειρίες μοναδικές... Το FUTURE ARENA προσφέρει όλα αυτά τα συναισθήματα, ακριβώς όπως και οι μεγαλύτεροι αγώνες ποδοσφαίρου. Ελπίζω η επόμενη γενιά ποδοσφαιριστών να απολαύσει αυτή την ατμόσφαιρα και να εμπνευστεί».

Οι συμμετέχοντες ήταν επίσης ανάμεσα στους πρώτους που έπαιξαν με την Beau Jeu, την επίσημη μπάλα της adidas για τη φάση των ομίλων του UEFA EURO 2016. Η μπάλα παρουσιάστηκε το πρωί της Πέμπτης από τον Zidane στο Instagram και στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκε σε όλα τα παιχνίδια που έγιναν στο FUTURE ARENA. Οι νέοι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στους αγώνες, ήταν επίσης οι πρώτοι που φόρεσαν τις νέες εκτός έδρας εμφανίσεις της Γερμανίας, Ισπανίας, Ρωσίας, Βελγίου, Δανίας και Σουηδίας, που σχεδίασε η adidas για το UEFA EURO 2016.

Για αποκλειστικό υλικό από το Future Arena, επισκεφθείτε τα:
- facebook.com/adidasfootball
- @adidasfootball #BETHEDIFFERENCE σε twitter και Instagram
- adidasfootball στο SnapChat
- adidas.com/bethedifference