Επανάληψη του ημιτελικού με ξένους διαιτητές ζήτησε ο Ιβάν Σαββίδης,ή δεν παίζει στην ρεβάνς ο ΠΑΟΚ

Επανάληψη του ημιτελικού με ξένους διαιτητές ζήτησε ο Ιβάν Σαββίδης,ή δεν παίζει στην ρεβάνς ο ΠΑΟΚ

Την παραίτηση του προέδρου της ΕΠΟ, των διαιτητών και επίθεση στον πρόεδρο του Ολυμπιακού και το Αθηναϊκό κατεστημένο έκανε ο Ιβάν Σαββίδης, που προανήγγειλε ότι δεν θα κατεβεί στην ρεβάνς η ομάδα του, εάν δεν επαναληφθεί ο πρώτο ημιτελικός με ξένους διαιτητές. Αντέδρασε ο Ολυμπιακός.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κυρίου Σαββίδη στον ΟΤΕ TV
"Ζητώ συγγνώμη από όλους. Είχα ζητήσει μπροστά σε όλους, όμως δυστυχώς δεν βλέπουμε καμία θετική κίνηση προς τα μπροστά με αποτέλεσμα να προκληθούν αυτά τα απαράδεκτα πράγματα, που βλέπετε στον αγωνιστικό χώρο. Είχα πει στην Νέα Υόρκη, είχα εκφράσει μία άποψη, την οποία δεν την κατάλαβαν όλοι καλώς.
Σήμερα, είναι παρόν εδώ το αθηναϊκό ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο όλης της Ελλάδας. Κι εγώ θεωρώ ότι σε αυτό πρέπει να έρθει ένα τέλος Δεν μπορούν τέτοιοι διαιτητές να βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο.
Δηλώνω τώρα ότι δεν είμαι τέτοιος όπως νομίζουν πολλοί. Εγώ απαιτώ αμέσως να απομακρυνθούν από το ποδόσφαιρο όλοι οι διαιτητές που έχουν λερώσει το όνομα τους μπροστά στον νόμο. Ζητώ ο διαιτητής να παραιτηθεί.
Μεταφέρω τα χαιρετίσματα μου στο Λονδίνο. Σύμφωνα με πληροφορίες μου, ο κύριος Μαρινάκης είναι εκεί. Θεωρώ ότι πρέπει να σταματήσει αυτά τα απαράδεκτα πράγματα είτε να φύγει από το ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι πρέπει να ξαναπαιχτεί με ένα διεθνή διαιτητή από το εξωτερικό. Εμείς δεν θα πάμε να παίξουμε το δεύτερο παιχνίδι στην Αθήνα, ανεξαρτήτως της τιμωρίας που θα δεχθούμε. Δεν θα αλλάξω θέση, ότι κι αν γίνει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.cnn.gr/